mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Neee.

Lockerz ištrynė 450EURŲ amazon gift kuponus tai kol susigaudžiau išpirko...

Tai vakarą sedėsiu, ir nervinsiuos :nunchuks:

Aš irgi norėjau 450 eurų kupono, bet va kad tie Lockerz pakėlė kainą iki 600 PTZ ir vertę sumažino iki 100 eurų ... Teko ausines pasiimt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne nu bet kaip siandien sunervino... Sedejau nuo 2 nakteis iki 4, ir iejes pamaciau, jog NESU Z-listeris!!! Nors pakvietes virs 45... Galvoju eik tu n* su*ist*s Lockerz.com... Parasiau laiska, jau virs 10 valandu, kaip niekas neatraso :/ Kame reples? Uzkniso jau... Jeigu si vakara negalesiu bet ko redeeminti, tai ezinau ka sau pasidarysiu, o juo labiau lockerz'sams...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kame, jei nesupranti angliskai pasinaudok kokiu nors translateriu ir tau viska aiskiai isvers.

Gal ir tavo tiesa, bet man atrodo, kad jie kazkur snekejo apie atskirus restockus facebooke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip su stirginejimu sian? Labai strigo?

Pas mane švelniai tariant belenkaip :nunchuks: neįmanoma buvo tiesiog ten vaikščioti, trūko kantrybė ir nuėjau miegot, o šiandien gal mažiau lagins, nes žmonių turėtų mažiau būt, todėl kad vakar pasiėmė daug kas prizus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Azote, b** neklausk... Nesuprantu kaip kitiem uzkrove pirkima, bet uzeinu suvedu viska spaudziu Comfim ir tipo krauna, krauna ir ismeta arba balta puslapi arba Lockerz is Offline arba errora kazkoki..

Redagavo Sarasnoos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip su stirginejimu sian? Labai strigo?

Strigt tai nestrigo, bet mete pastoviai baltus langus ieinat i konkretu priza... Pora kartu buvau uzejes pildyt, bet nieko nepesiau :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Strigt tai nestrigo, bet mete pastoviai baltus langus ieinat i konkretu priza... Pora kartu buvau uzejes pildyt, bet nieko nepesiau :/

man tas pats :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau kad nereik labai tiketis imt koki psp ar dar kanors nes ok miega amerika, o europa...

Redagavo juliukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.