mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Turetum atgaut :thumbup: cia gal net netinka tas zodis "atgaut", nes pagal mane tu tuos taskus gauni, tik tau ju neparodo, bet duomenu bazej issaugo.. taigi viskas gerai :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu as pvz kelias dienas negavau uz login ptz ir kazkaip nedariau relogin, tai atgausiu as dar tuos ptz ar nebe?

Nežinau, ar atgausi.

Kas išvis gautum prisiloginimo taškus reik 2 kartus logintis, prisilogini, atsijungi, tada vėl prisilogini ir tada gauni :thumbup:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzeinu dabar, ziuriu raso 14 zmoniu iki Z-Listerio tapimo, galvoju juk jau esu z-listeris kuri laika. Tai pasirodo jie nueme visus tuos pakviestus "asmenis" kuriuos pats per meltmail kvietinejau. ehh... buvau z-listeris, dabar jau nebe :) tasku nenueme, bet geriau jau taskus butu nueme, o ne z-listerio statusa.nes dabar kai ne z-listeris tai tikrai nepavyks nieko paimt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzeinu dabar, ziuriu raso 14 zmoniu iki Z-Listerio tapimo, galvoju juk jau esu z-listeris kuri laika. Tai pasirodo jie nueme visus tuos pakviestus "asmenis" kuriuos pats per meltmail kvietinejau. ehh... buvau z-listeris, dabar jau nebe :) tasku nenueme, bet geriau jau taskus butu nueme, o ne z-listerio statusa.nes dabar kai ne z-listeris tai tikrai nepavyks nieko paimt...

o kiek laiko isbuvai zlisteriu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jopt******!! Kiek prizu iseme.. Norejau wii - nera wii, tada gal iPod Touch - neber iPd Touch..! Tai kas belieka..? :) Isvis net skinu iPhone nebera.. Griebsiu ausines...!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tiek prizu ir tebus tai aina n* tie lockerzai.Krc viska ka norejau pasiimt ir nebera.

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusiraminkit visi! Paskaiciau forume, kad cia jie taip ruosiasi restock'ui (kuris, galimas daiktas, ivyks rytoj, bet dar tiksliai negalima teigt, nes patys lockerz nieko nepranese). Jie iseme vertinguosius ir pacius populiariausius prizus, kad zmones ne "camp'intu" prie ju, o tiesiog chill'intu ir nusiramine lauktu redeem'o. Nes logiska, kad dauguma, artejant itemptajam momentui, nueitu prie savo prizu ir lauktu minutes, kada jiems tik liktu suvest savo duomenis ir spausti redeem.. O tai juk nelabai sazininga. Jie bando, kad visiems tektu lygi galimybe paimti vienoki ar kitoki priza. Taigi CHIIILL, visi prizai atsiras, juos greiciausiai ides rytoj (monday) :)

Redagavo Stankus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.