mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

kaip nepramiegot restock'o?

Kam pramiegoti, jeigu jie Facebook'ę kiekvieną dieną pranešą ar bus ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei kam reik pakvietimu galiu ir as duot, kreipkites skype: dj_darka1

Redagavo CSCA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi gali duot tik niekam nereikia ;) siaip ar taip mane lockerz jau baigia uzknist su savo bugais kiekviena diena ir tais restockais

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi gali duot tik niekam nereikia :) siaip ar taip mane lockerz jau baigia uzknist su savo bugais kiekviena diena ir tais restockais

mane irgi baigia uzknisti.o siap kam reikia draugu pakviest,tai as toki bajeri padariau.pas mano drauga IP adresas keiciasi kiekviena karta perkrovus modema,tai jis man 15 draugu uzregino :) .kolkas viskas gerai,gal negausiu bano.pas ka IP keiciasi irgi galit toki bajeri padaryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane irgi baigia uzknisti.o siap kam reikia draugu pakviest,tai as toki bajeri padariau.pas mano drauga IP adresas keiciasi kiekviena karta perkrovus modema,tai jis man 15 draugu uzregino :) .kolkas viskas gerai,gal negausiu bano.pas ka IP keiciasi irgi galit toki bajeri padaryt :)

EPIC FAIL! Jei tu tų kur prireginai "draugų" ir jie bus neaktyvus, Lockerz tau nusetins iki 0 PTZ.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EPIC FAIL! Jei tu tų kur prireginai "draugų" ir jie bus neaktyvus, Lockerz tau nusetins iki 0 PTZ.

jau antra savaite ir negaunu bano.gal nieko nebus.nes mano draugus tuos zaidimus suzaidzia ant kiekvieno account.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk negali buti tikras, kad ir pakveistas nepazistamasis isvis, kada nors uzeis po prisiregistravimosi. Manau uz tokius dalykus nebanina ir tasku nenumusa..!

Redagavo Apollon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk negali buti tikras, kad ir pakveistas nepazistamasis isvis, kada nors uzeis po prisiregistravimosi. Manau uz tokius dalykus nebanina ir tasku nenumusa..!

sutinku su tavim.pvz.juk negali kontruolioti visu savo 20 draugu kad jie kiekviena diena eitu i lockerz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu klausima . girdejau jau 2 zmones is plm gavo is ten daiktus. O jus nieko nemokejot ?

Nieko, sitie siuntiniai siunciami kaip dovanos todel neapmokestinami...!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku su tavim.pvz.juk negali kontruolioti visu savo 20 draugu kad jie kiekviena diena eitu i lockerz

Na taip ,bet... Nelabai daug šansų, kad pakviesi 20 žmonių, ir iš jų 15, kurie yra pakviesti tą pačią dieną, per 1-2h, ir yra neaktyvus :)...

Jei draugas atsakinės į klausimus, tai linkiu sekmės, kad nepagautu ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nesukit jus vieni kitiems kiausiniu. As jau gal pora menesiu tokiu "draugu" turiu ~30, tai viskas normaliai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nesukit jus vieni kitiems kiausiniu. As jau gal pora menesiu tokiu "draugu" turiu ~30, tai viskas normaliai :)

Kodėl nerašėt amnesty, aš tai irgi apie ~16 turėjau, tai prisipažinau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.