mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Bet vistiek vieno suprast negaliu koks tolkas jems dalyt tuos daiktu ?.........

Jie gauna dar daugiau $ uz kiekviena vartotoja...Kai jis prisijungia,atsako i klausima.Patikek, yra jiem tolkas dar ir koks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kame bedos pas mane main page raso 3 accepted friends

17 to go, o connect puslapyje 13 joined. 7 to go till Z-List Status.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jiems tolkas vos ne milziniskas nuo kiekvieno prisiregistravusio zmogaus. Visu pirma jie gauna reklama, o tai daugina ju cash kieki. Viska suprasit, kai pilnai atsidarys Lockerz.com saitas. As turbut pats pirmas Lietuvoje isitikinau Lockerz tikrumu :DD Jei kas nezinote apie kalbu -->> http://www.youtube.com/watch?v=dmq1SfP8SYo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kame bedos pas mane main page raso 3 accepted friends

17 to go, o connect puslapyje 13 joined. 7 to go till Z-List Status.

connect puslapy teisingai rodo, o main page tai visada grybauja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal kas zino kokia diena ?

Lapkričio 15/16 dieną (man taip atrodo ;])

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones radau buda kaip prisidaryti tu pakvietimu nepastebetam!

1. Einame i http://www.hide-my-ip.com/ ir atsisiunciame triala. Suinstaliuojame.

2. Einame i www.meltmail.com ir pasidarome nauja meltmail'a. I ji nusiunciame pakvietima.

3. Isijungiame hide my ip ir spaudziame, kad pasikeistumem savo ip.

4. Einame i savo tikra e-mail'a ir spaudziame ant lockerz nuorodos.

5. Uzsiregistruojame, suzaidziam zaidima(jau issitreniravau, surenku 38 ptz :throw:), uzpildom dailies(kad butu maziau itartina).

6. Pasikeiciame ip per "hide my ip" ir viska darome pernaujo tol kol susirinksime kiek norime pakvietimu.

Dar siulau per diena ne daugiau 5 pasidaryti, nes bent jau man tai atrodytu itartinai kokie 20 pakvietimu ir visi su meltmail.

Lapkričio 15/16 dieną (man taip atrodo ;])

http://lockerz.roundscripts.com/giftcountdown/ . Cia raso, kad lapkricio 1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek laiko siuncia prekes ? kas gavo tuos marskinelius parasykyt per kiek laiko jus juos gavot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir dar jaigu pvz: nori pasimt ps3 zaidima tj ten jis yra NTSC , tj jis weiks ant mano ps3 ar neweiks ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jiems tolkas vos ne milziniskas nuo kiekvieno prisiregistravusio zmogaus. Visu pirma jie gauna reklama, o tai daugina ju cash kieki. Viska suprasit, kai pilnai atsidarys Lockerz.com saitas. As turbut pats pirmas Lietuvoje isitikinau Lockerz tikrumu :DD Jei kas nezinote apie kalbu -->> http://www.youtube.com/watch?v=dmq1SfP8SYo

Ir ne tik reklama, o tie klausimai ne seip sau uzduodami. Tu klausimu pagalba jie renka duomenis apie zmones ir ju poreikius, o i tai atsizvelge jie gali pritraukti dar didesni zmoniu kieki, todel tokia informacija labai brangi. Prekes as manau (prizus) jie gauna uz dyka, nes tai yra didziule reklama visiems sony, ms, nintendo ir t.t. per diena apie 300 000 zmoniu kazkur aplanko jei nedaugiau. Taip, kad jiem niera tolko apgaudinet, o bizniuka suka belekoki :throw:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suzinot zip koda ? as gyvenu pilaitej ... jei nesunku parasykyt mano zip coda

Ne į temą

Pilaite , Karaliaučiaus gatvė

ten kaj pasirinki preke kuria nori uzsisakyt tj dar viena lentele atsiranda kur surasyt zip code state region ir pns... ar kaip uzpildai acc informacijoi tai ir sius. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suzinot zip koda ? as gyvenu pilaitej ... jei nesunku parasykyt mano zip coda

Ne į temą

Pilaite , Karaliaučiaus gatvė

ten kaj pasirinki preke kuria nori uzsisakyt tj dar viena lentele atsiranda kur surasyt zip code state region ir pns... ar kaip uzpildai acc informacijoi tai ir sius. ?

Pasakyk savo namo numerį :innocent:!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.