Impaler

Įvykdyti atnaujinimai forume

Rekomenduojami pranešimai

Šiandien, 2007-08-30, pagaliau perkopėme 2000 registruotų vartotojų barjerą. NICE! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip biškį statistikos ta proga:

Daugiausiai per parą užsiregistravo vartotojų: 24

Daugiausiai per parą sukurta temų: 24

Daugiausiai per parą parašytų pranešimų: 237

Daugiausiai per parą išsiųstų PM: 106 (ot liaudis daug tarpusavy rašinėjosi!)

Populiariausi forumai (pagal peržiūrėjimų skaičių):

Ne į temą

Šiukšlinė (natūralu, nes daug temų nukeliavo į šiukšlinę iš įvairiausių forumų) 64399 
PlayStation Portable / PSP  38623 
XBOX 360  29433 
Parduodu  27462 
Įvairūs pašnekesiai  23787 
Diskusijos apie portalą ir forumą  22178 
PlayStation 2  19600 
PlayStation 2 žaidimai  18901 
Perku  18470 
PlayStation Portable / PSP firmware  17541 
Žaidimų įrašymas į CD / DVD  17282 
PlayStation 2 geležis (hardware)  17056 
PlayManų offtopic'as  14294 
PlayStation 3  13840 
Siuntiniai  12476 
Gidai  12407 
Įvairūs  8778 
PlayStation 2 čipai  6275 
PlayStation Portable / PSP žaidimų siuntiniai  5853 
Auto / Moto  5604 
Wii  4664 
XBOX  3827 
XBOX 360 žaidimai  3671 
PlayStation 3 žaidimai  3542 
Televizija  3074 
XBOX live  3013 
Keičiu  2963 
PlayStation / PSone  2424 
Programinė įranga  2221 
PlayStation Portable / PSP žaidimai  2129 
Muzika  2119 
Sportas  1836 
PlayStation 2 on-line  1834 
PlayStation / PSone žaidimai  1612 
XBOX 360 firmware  1572 
Kitos konsolės / PC  1386 
Kitų konsolių / PC žaidimai  1197 
PlayStation žaidimų save'ai  949 
Kitos Nintendo konsolės  683 
Game Boy  549 
GameCube  480 
DS  448 
Wii žaidimai  268 
XBOX žaidimai  75 
  Viso 440795

Taigi iš viso to matom kokių maniakų daugiausiai mes turim:

#1 - PSP maniakai; #2 - XBOX 360 maniakai; #3 - PS2 maniakai; #4 - PS3 maniakai; #5 - Wii maniakai; #6 XBOX maniakai; ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

du tukstaciai forumieciu daug ar mazai? Jei du tukstaciai skaitanciu, tai - daug. Jie du tukstanciai parasanciu naudingu pransimu, tai forumas labai stiprus.

Idomesne kita statisktka:

kiek zmoniu neskaite forumo po prisijungimo. Bandziau perziureti keleta forumieciu profiliu. Panasu, kad 08-31 data buvo keiciamas forumo variklis, tad pas visus vartotojus uzsifiksavusi si paskutine aktyvumo data.

Daug forumu pradzioje "kaupia" vartotoju skaiciu. Po to pradeda trinti desimtim tukstanciu tuos, kuries nesilanke daugiau nei dvejus metus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu masa'ai (ui), geriau tureti 1000 aktyviu nariu, nei 5000 neaktyviu. Nzn kaip jum, as zvairuot pradedu del siu spalvu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bus matyti, kolkas artimiausiu metu pruninti neaktyviu nariu neketinu.

Ne į temą

nes pats esu regintas neviename forume, kur yra mane dominancios info, bet mano postu kiekis yra lygus 0. todel is dalies esu linkes suprasti tylincius, jie ateina - suzino - iseina. Ir man del to problemu nera, man nera tixlas visus juos prakalbint ar priversti reikshtis. Kitas dalykas yra seniai beapsilanke nariai, bet su jais irgi kolkas nieko neketinu daryti. End of discussion on that.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku,o kam juos trint ? duosiu pavizdi.. snd uzsimaniau atsisiust CSS,nuejau y www.css.lt ir bandziau prisijungt,ziuriu oba! pavyko,raso,kad paskutini karta buvau prisijugnes ten balandzio kazkelinta diena...tai gerai kad niekas netrina neaktyviu vartotoju,nes po keik laiko jie vistiek uzsuks ( GAL) :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei zmogus buvo uzsiregistraves pries dvejus metus ir ateina i foruma, dazniausiai jis isnaujo registruojasi. Naivu tiketis, kad atsimins slaptazodi, naivu tiketis, kad veiks ta pati OS su slaptazodzius atsimenancia narsykle. Tai, kad zmogus skaito ir neraso - nereiskia, kad jis neaktyvus. Tokie zmones man kelia didele pagarba. Dabar labai populiaru atieiti i bet koki foruma sukurti iskart kelias temas uzduoti paprasta klausima, kuris aiskiai isdestytas kokiame nors FAQ tame paciame forume. Be to butina kaltinti kitus, kodel neatsako: "jus ka ten visi miegat?"

Neaktyvus forumietis yra tas, kuris nesilanko forume.

Bet ne as tvarkau si foruma. Adminstratorius sprendzia siuos klausimus. As paklustu forumo taisyklems. Arba jei jos netenkina manes - iseinu is forumo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pvz nuo pat interneto isivedimo naudoju tuos pacius 3 passwordus,kaip pvz no.... :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip matote, vakar buvo sukurtas naujas forumas:

Televizoriai

Nesibaigiančios diskusijos apie televizorius, vaizdo kabelius, išgaunamą vaizdo kokybę ir t.t.

Kadangi, tiek PS2, PS3, XBOX 360 temose gausu yra klausimų apie televizorius, kabelius ir išgaunamą kokybę jungiant konsoles prie tam tikrų TV. Taigi, kad nedaryti makalynės konsolių forumuose nuo šiol tokios temos keliauti privalo į minėtą naują forumą, o rastos temos konsolių temose buvo perkeltos į joms skirtą vietą. :) Jeigu matote, kad kokių temų moderatoriai ir aš nepastebėjome, praneškite PM'u, kad perkelčiau. :) Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo šiol galite įvesti savo PSN (PlayStation Network) / XBL (XBOX live) vardus forumo profilyje "Nustatymai -> Asmeninis profilis -> Redaguoti profilio informaciją". Jūsų PSN / XBL vardas bus rodomas po turimomis konsolėmis, po avataru!

Sėkmės "randant vienas kitą". :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

boy pk iniciatyva sukurtas naujas forumas on-line žaidimų oraganizavimuisi ir klanų būrimuisi, dėka sėkmingo Resistance susirinkimo preitą 5-dienį. :D

Klanai ir turnyrai

Viskas apie konsolių žaidimų klanus, būrimasis į klanus, on-line žaidimų organizavimas, pasiūlymai, aptarimas, bei įvairūs turnyrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi pilna kaip grybu po visa foruma atsirado ivairiu temu apie pirkima online, apie atsiskaitymo budus ir t.t. tai teko sukurti nauja foruma:

Internetinės parduotuvės

Diskusijos apie pirkimą / atsiskaitymą internetu (ir ne tik). Jūsų įspūdžiai ir dalijimasis patirtimi.

Manau tai geras sprendimas, kurio deka bus palaikomi svaresni forumai ir viskas bus koncentruota apie tuos pirkimus vienoj vietoj :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemokamos SMS persikele i nauja vieta, (ju nebeliks portalo apacioje, kai rasiu kuom pakeisti):

Nuo siol Nemokamas SMS rasite graziai imontuotas Forume, Nustatymai skyriuje.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.