Impaler

Įvykdyti atnaujinimai forume

Rekomenduojami pranešimai

mano visi rasyti gidai veikiantys. taigi mano nereikia tikrint. O siaip tai reiktu perkelti bent.

Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl gidų portale aš tau pritariu, pačiam nesmagu, kad jų nėra tiek daug, o didžiulė dalis yra forume. Nors tai aišku yra žymiai geriau nei, kad jų išviso nebūtų.

Bėda, kad nėra pakankamai laiko visus juos imti ir sudėti. IR kas dar sunku, kad tarkim PSP as pats neturiu, todėl negaliu patikrint, tinkamai pataisyt paredaguot atitinkamą gidą.

Čia jeigu atsirastu narys/nariai, kurie apsiimtų pertikrinti esamus gidus forume (nes įtariu yra nemažai panašių), juos peržvelgtų, pataisytų, papildytų ir padarytu rimtą gidą tam tikra tema. Pagauni ką noriu pasakyt?

mano gidai irgi veikiantys ;)

šiaip pagrinde visus gidus susijusius pandora reiktų atnaujinti,

kiek žiūrėjau visi kiti veikiantys ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tai tikrai retai kas deda neveikiancius gidus, nebent keli kokie naujokai pasitaiko bet cia tikrai labai retai ;)

O del atnaujinimu tai saunu visai, visada reikia atsinaujinti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl gidų portale aš tau pritariu, pačiam nesmagu, kad jų nėra tiek daug, o didžiulė dalis yra forume. Nors tai aišku yra žymiai geriau nei, kad jų išviso nebūtų.

Bėda, kad nėra pakankamai laiko visus juos imti ir sudėti. IR kas dar sunku, kad tarkim PSP as pats neturiu, todėl negaliu patikrint, tinkamai pataisyt paredaguot atitinkamą gidą.

Čia jeigu atsirastu narys/nariai, kurie apsiimtų pertikrinti esamus gidus forume (nes įtariu yra nemažai panašių), juos peržvelgtų, pataisytų, papildytų ir padarytu rimtą gidą tam tikra tema. Pagauni ką noriu pasakyt?

as galiu tikrint gidus kur reikia customizint psp... . arba kokia programele isimest. nes apie pandoras nenusimanau. o nuo wasaros galo kai turbut pirksiu xbox360 jasper tai gal galeciau ir xboxo perzvelgt bet cia negarantas... bet tokiu atveju jeigu apsijamu tai man turesit suteikt nemokamas un-brick paslaugas kaip pilotui-testuotojui ;) (jeigu susigadins kas ) beto patikrint kaip gidas weikai galima suzadinus tema arba paskaicius komentarus.. jeigu yra bent keli nariu su 250+ postu atiliepimai tai pagal juos galima ir remtis..

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galiu tikrint gidus kur reikia customizint psp... . arba kokia programele isimest. nes apie pandoras nenusimanau. o nuo wasaros galo kai turbut pirksiu xbox360 jasper tai gal galeciau ir xboxo perzvelgt bet cia negarantas... bet tokiu atveju jeigu apsijamu tai man turesit suteikt nemokamas un-brick paslaugas kaip pilotui-testuotojui ;) (jeigu susigadins kas ) beto patikrint kaip gidas weikai galima suzadinus tema arba paskaicius komentarus.. jeigu yra bent keli nariu su 250+ postu atiliepimai tai pagal juos galima ir remtis..

prajuokinai ;) šiaip jei netingėčiau galėčiau pertikrtint, bet dėja... ;)

siaip galetu giduose but subforumai ;) pvz xbox gidai, ps3 gidai psp gidai ir .t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keli tokie dalykai man db sukantys galva..

1. ka reikia turet norint tapti moderatoriumi

2. ar galima mesti failus i siuntiniu skyriu paprastiem wartotojam.. nes ziuriu jisai yra biskiuka apleistas tai galeciau imest keleta dalyku :D

nu cia gal tokie klausimai neitemas biski, nu bet ka darysi

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galiu tikrint gidus kur reikia customizint psp... . arba kokia programele isimest. nes apie pandoras nenusimanau. o nuo wasaros galo kai turbut pirksiu xbox360 jasper tai gal galeciau ir xboxo perzvelgt bet cia negarantas... bet tokiu atveju jeigu apsijamu tai man turesit suteikt nemokamas un-brick paslaugas kaip pilotui-testuotojui :D (jeigu susigadins kas ) beto patikrint kaip gidas weikai galima suzadinus tema arba paskaicius komentarus.. jeigu yra bent keli nariu su 250+ postu atiliepimai tai pagal juos galima ir remtis..

cia nesamones visiskas parasiai. Koki dar nemokama unbricka? meistrai is to verciasi ir tikrai labai abejoju ar tau kas tai darys uz dyka ir tikrai nemanau kad koks meistras sutiktu cia tau uz dyka tvarkyti psp x360 ar dar ka... Prie ko cia remtis postais? nusisneki totaliai.

Dar del to moderatoriaus, tu pirma suprask ka kalbi, nenusisnekek, nefloddink bereikalo ir nesikisk kur nezinai, nesirink ispejimu, buk aktyvus ir tada kazka snekek... o ne dabar pezek cia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeez jeez... o tu siandien piktas.. un-brick todel kad jeigu as bandysiu pagal koki susikta neveikianti guid ir gausiu bricka uz tai tai ka man ish to zmogaus ishmusinet?! del floodo: pfff floodinu.. newiska prisimenu ish wieno karto beto gal poto ka suzinau tai dadedu.. stengiuosinerasinet kaip: "man reikia naujo tv" kitas postas "LCD tv" trecias "nu tai 81" ka zinau tuo metu stengiuos ir parasyt.. del ispejimu.. tik tai wienas esamas yra uztarnautas: wiena dave tai net nelabai paaiskino uz ka, o kita tai kai su tavim pjoviaus tai tipo skelbimai ne vieta diskutuoti buvo..(as wis dar manau kad zmones turi TEISE ZINOTI IR PASIRINKTI) del tu postu.. jeigu zmogus atrodo kad nesneka i lankas tai gal jis supranta ka sneka ar mazdaug.. "hmm sitoj temoj man atrodo taip.. ai nzn tiesiog parasysiu:.. " kadangi nenoriu pasirodyt totalus grybas tai ir nenoriu sneket ko nezinau.. jeigu abejoju del savo ishmones tai taip ir sakau kad "man atrodo" o ne "tu tik taip daryk nes tik taip yra"

beto ishmok biski mandagiau nuomone reikst.. ne anarchija cia... jeigu tau atrodo kad kazkas mano rasliavoj netinkama tai taip ir pasakyk "man atrodo kad .... neturetu buti, nelabai supranti esme" o ne iskarto i elektros kede.. ;) wa dabar wiska ishdesciau paaiskinau ir pasakiau (speju gausiu dar wiena ispejima...)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeez jeez... o tu siandien piktas.. un-brick todel kad jeigu as bandysiu pagal koki susikta neveikianti guid ir gausiu bricka uz tai tai ka man ish to zmogaus ishmusinet?! del floodo: pfff floodinu.. newiska prisimenu ish wieno karto beto gal poto ka suzinau tai dadedu.. stengiuosinerasinet kaip: "man reikia naujo tv" kitas postas "LCD tv" trecias "nu tai 81" ka zinau tuo metu stengiuos ir parasyt.. del ispejimu.. tik tai wienas esamas yra uztarnautas: wiena dave tai net nelabai paaiskino uz ka, o kita tai kai su tavim pjoviaus tai tipo skelbimai ne vieta diskutuoti buvo..(as wis dar manau kad zmones turi TEISE ZINOTI IR PASIRINKTI) del tu postu.. jeigu zmogus atrodo kad nesneka i lankas tai gal jis supranta ka sneka ar mazdaug.. "hmm sitoj temoj man atrodo taip.. ai nzn tiesiog parasysiu:.. " kadangi nenoriu pasirodyt totalus grybas tai ir nenoriu sneket ko nezinau.. jeigu abejoju del savo ishmones tai taip ir sakau kad "man atrodo" o ne "tu tik taip daryk nes tik taip yra"

beto ishmok biski mandagiau nuomone reikst.. ne anarchija cia... jeigu tau atrodo kad kazkas mano rasliavoj netinkama tai taip ir pasakyk "man atrodo kad .... neturetu buti, nelabai supranti esme" o ne iskarto i elektros kede.. ;) wa dabar wiska ishdesciau paaiskinau ir pasakiau (speju gausiu dar wiena ispejima...)

Ne į temą

nepiktas as, teisiog jau atsibodai ir issakiau viska. Tu logiskai mastyk kas tau sutiks uzdyka taisyti konsoles? floodini tai tu vos ne kas antra posta, gal tiesiog pats to nesupranti bet patikek is salies viskas kitaip atrodo.Ispejimu tu tikrai neviena ir ne 2 turi, nepamirsk kad as galiu pasizeti kokius ir uz ka tu juos turi.Del to skelbimo, nu kaip matau nesupranti kas yra zodis skelbimas, tai kai zmogus nori kazka parduotu/pirkti/keisti o ne diskutuoti is kur geriau, pigiau, brangiau ar dar kaip... Del mandagumo tai tu jau uzknisai mane, neviena karta esi sunervines su nesamonem, floodais ir pan tai nebesusilaikiau tikrai.Ispejimu as tau kolkas dar neduosiu, nesu toks zmogus kad jei tu man nepatinki tai jau ir kalu ispejimus.Ispejimai yra dedami uz nusizengimus, taisykliu nesilaikyma ir pan...
Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip, ir man jau atsibodo Killer 01 nesamones, nu grynai vos ne juozapux, prasau savo ir visos playmanijos vardu stabdyti offtopick'a pradedant nuo kilerio ir juozapux'o.. Bo prasides WW3 ;)
Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nepiktas as, teisiog jau atsibodai ir issakiau viska. Tu logiskai mastyk kas tau sutiks uzdyka taisyti konsoles? floodini tai tu vos ne kas antra posta, gal tiesiog pats to nesupranti bet patikek is salies viskas kitaip atrodo.Ispejimu tu tikrai neviena ir ne 2 turi, nepamirsk kad as galiu pasizeti kokius ir uz ka tu juos turi.Del to skelbimo, nu kaip matau nesupranti kas yra zodis skelbimas, tai kai zmogus nori kazka parduotu/pirkti/keisti o ne diskutuoti is kur geriau, pigiau, brangiau ar dar kaip... Del mandagumo tai tu jau uzknisai mane, neviena karta esi sunervines su nesamonem, floodais ir pan tai nebesusilaikiau tikrai.Ispejimu as tau kolkas dar neduosiu, nesu toks zmogus kad jei tu man nepatinki tai jau ir kalu ispejimus.Ispejimai yra dedami uz nusizengimus, taisykliu nesilaikyma ir pan...

Ne į temą

kaip as ish salies galeciau matyt savo pranesimus, kad galeciau juos palygint..

beto tu gan nekoks zmogus jeigu paprasti postai leidzia tave sunervint..

jeigu as nieko nenumanau apie ta dalyka tai nieko ir nesakau.. nebent turiu kazkoki maza krisleli kuris galbut padetu zmogui bedoje.. tada man nesvarbu ar jis pades ar tik atmes dar viena wersija..

apie ispejimus tai as kalbu kur dabar 3 turiu kur priestai tai priestai.. (as niekada neismeciau is galvos zinios kad gali adminai ir bet kas ish personalo paziureti)

turbut musu "flood" samprata skirias..

gerai... tai jei matai kad kazkas sako pievas tai arba paredaguok arba ishtrink posta arba tiesiog pasakyk kad wisiskai nesutinki su mano (ar ko kito) nuomone

del bricku.. nu tai jeigu su rasta informacija playmanijoje as susigadinu savo asmenini daikta.. tiksliau jeigu rizikuoju susigadint tai bent jau reiketu kazkiek(!) padet tam atsitikus..juk tai nebus po 3 kartus i savaite..

beto dziaugiuos kad tu netoks zmogus ( kaip ten gale rasei)

Taip, ir man jau atsibodo Killer 01 nesamones, nu grynai vos ne juozapux, prasau savo ir visos playmanijos vardu stabdyti offtopick'a pradedant nuo kilerio.. Bo prasides WW3 ;)

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kaip as ish salies galeciau matyt savo pranesimus, kad galeciau juos palygint..

beto tu gan nekoks zmogus jeigu paprasti postai leidzia tave sunervint..

jeigu as nieko nenumanau apie ta dalyka tai nieko ir nesakau.. nebent turiu kazkoki maza krisleli kuris galbut padetu zmogui bedoje.. tada man nesvarbu ar jis pades ar tik atmes dar viena wersija..

apie ispejimus tai as kalbu kur dabar 3 turiu kur priestai tai priestai.. (as niekada neismeciau is galvos zinios kad gali adminai ir bet kas ish personalo paziureti)

turbut musu "flood" samprata skirias..

gerai... tai jei matai kad kazkas sako pievas tai arba paredaguok arba ishtrink posta arba tiesiog pasakyk kad wisiskai nesutinki su mano (ar ko kito) nuomone

del bricku.. nu tai jeigu su rasta informacija playmanijoje as susigadinu savo asmenini daikta.. tiksliau jeigu rizikuoju susigadint tai bent jau reiketu kazkiek(!) padet tam atsitikus..juk tai nebus po 3 kartus i savaite..

beto dziaugiuos kad tu netoks zmogus ( kaip ten gale rasei)

;)

Ne į temą

zodziu atsibodo jau cia gincytis, vistiek tai yra beprasmiska.Baigiam.Tu maziau floodink ir kaikuriuose vietose pagalvok logiskai pries rasydamas...
Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

bandysiu laikyti ir jei manotkad reikia pakelt savo rasliavos kokybe.. beto as dabar turiu irgi kaveik taigi risam sita reikala

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baikit offtopinti, savo diskusijas galit PM`ais varyti.

Moderatorium tau šansai tapti = 0.001%

O kas liečia siuntinius, tai jeigu pakursi tema, pridėsi aprašymą, siuntinį prisegsi forume (jokių rapidshare) ir pats siuntinys jei bus susijes su konsolėmis vienaip ar kitaip ir jei jo nėra tai gali dėti. Problemų nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teko įsitikinti kaip gerai veikia skelbimų sistema :(

Po diegimo nebuvo kaip išbandyti, reikėjo tiesiog laukti :(

Kiek tikrinau skelbimus - nepavyko rasti ne vieno skelbimo senesnio nei 2008-04-04 rodos, balandzio menesio zodziu.

Jeigu netycia Jums pavyktų rasti skelbimų iš 2008-03-15 dienos ir senesniu - raskit ta skelbima, gausit 1000 tasku :(

EDIT

baikas rado senu skelbimu, dovanojam 1000 tasku baikui, ir taisom sistema :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.