Impaler

Įvykdyti atnaujinimai forume

Rekomenduojami pranešimai

Shliuzai reikalas yra toks zinok:

Nuotrauka - Nera nauju temu.

Nuotrauka - Yra nauju temu forume (pvz PlayStation 2, ar PS3.

Nuotrauka - Yra nauju temu SUBFORUME (pvz. PS2 cipai subforume)

Manau dabar viskas aisq yra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū :huh:

dar priminenu, kad nuo šiol į forumą visi vartotojai gali uploadinti failus. to nesimato greitame atsakyme, bet kai kuriate tema ar rasote pilna atsakyma yra upload forma. galite uploadinti betka (aisq y konsoliu tema) firmware, psp lauzhimus, programas ir t.t.

Maksimalus failo ikelimo dydis yra maziau nei 6 MB. Jeigu norite kazka didesnio ikelti, suskaldykite archyvuodami ir ikelkite keleta failu tada. P.S. hostingas cia nustato tuos 6 MB - ne aš, todėl nieko pakeisti negaliu dėl leidžiamo dydžio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Primenu, kad visur forume nuo šiol galite PRISEGTI failus (kai rašote gidą ar pan.). Nebereikės uploadnti į rapidshare ir panašias vietas ir bijot, kad failai vieną dieną dings. Čia prisegti failai lieka visam, nebent būtų perkeliami į parg. puslapio Siuntinių sekciją.

Maksimalus vieno failo dydis ~6MB. Jeigu failas yra didesnis, tai jį suskaldykite su archyvavimo programa ir uploadinkite visas dalis.

P.S. Prisegimo forma yra matoma TIK rašant pilną atsakymą, o ne greitą atsakymą. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsirado naujas mygtukas "rodyti oftopika" As ji paspaudziau. Jokio oftopiko man neparode . Gal jo pavadinimas turetu buti "pranesti moderatoriui apie OFF TOPIC"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu kas raso ka ne i tema naudojasi "Iterpti Offtopic", kai rasai pilna (ne greita) atsakyma, kairej pusej kur yra "Greitas priejimas".

O paspaudus, turetum matyti kas ka parase. Va, ziurek:

Ne į temą

Cia yra offtopic'as, pavyzdziui...
Redagavo auron

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shliuzai reikalas yra toks zinok:

Nuotrauka - Nera nauju temu.

Nuotrauka - Yra nauju temu forume (pvz PlayStation 2, ar PS3.

Nuotrauka - Yra nauju temu SUBFORUME (pvz. PS2 cipai subforume)

Manau dabar viskas aisq yra :lol:

Siaip viskas aisq, tik patys tie "burbulai" IMHO nelabai ziurisi, dideli baisingai, man labiau patiktu kokia kosoliu atributika, gamepado kox fragmentas ar ka... visa kita siaip visai maloniai akiai. Naujas dizainas ok, jau buvo pabodes tas melynasis senas, kai is frontinio patekdavai i foruma:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm gal ir nieko įdėja čia davei.. dėl tų burbulų. Reiks kada sudėt PSD failus, gal žmonės sugebės ką idomaus padaryt iš jų :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu kas raso ka ne i tema naudojasi "Iterpti Offtopic", kai rasai pilna (ne greita) atsakyma, kairej pusej kur yra "Greitas priejimas".

O paspaudus, turetum matyti kas ka parase. Va, ziurek:

Ne į temą

Cia yra offtopic'as, pavyzdziui...
aisku,

ar teisingai suprantu, kad tas mygtukas bus rodomas, nepriklausomai ar yra po juo OT teksto ar ne? Nes man paspaudus ji mygtukas isnyko, bet papildomo teksto neatsirado...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkas greiciausiai pasirinko ir nieko neirase, nes jei irasyta, tai turi atsirast offtopic tekstas, kaip mano poste auksciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biškį atgaivinu temą, na kaip Jums akys? Jau apsiprato su naujom spalvom? Man tai jau seniai visiškai priprato akys. Nė kiek nebeneįprasta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip pat viskas susitvarke. dabar pripratau ir beveik nebeatsimenu kaip atrode senas forumas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi :) ir jo ne kiek nepasilgstu :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien įdiegiau modifikaciją (kurią teko pačiam minimaliai kiek perkoduott, kad tiktų naujausiai IPB versijai), kuri buvo senajame phpBB 2 forume - Šiandien apsilankę nariai.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.