scalman

SuperCar Challenge

Rekomenduojami pranešimai

Oficialus SuperCar Challenge saitas

Nuotrauka

Zaidimas buves labai kritikuojamas,taciau sulaukes tikrai didelio demesio tarp GT fanu,ir netgi yra pristatomas siandien GTPlanet puslapi.tai manu kazka sako jau vistiek. taigi siandien dar galima gauti nemokamu kodu Limited Demo versijai sio zaidimo kuris pasirodo prekyboje jau rytoj.na zaidimas skelbiamas kaip tikras racing simuliatorius,pilnai palaiko G25 vaira ir is video galim matyti kad tie katrodo tiek valdosi gana gerai. na as jau siunciu savo demo versija ir meginsiu.

na paziurejus ju oficialu saita tai susidaro tik viena nuomone kad tai yra tikrai kietas racing simuliatorius,butent simuliatorius ,daugybe nusatymu,masinu reguliavimas ir pan dalykai,taip pat tiuningai,na nzn,atrodo kad ir fizika gera vairavimo ir gameplay geras...gali tik buti siek tiek toks sausa simuliacija, bet na ne daug kas sugeba padaryt tikra simuliatoriu...gal visai idomu butu ismegint

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na o gal ir visai nieko,be to kokie supercarai !! na bent jau demo tai galim ismegint juk . tik va man demo atsisiunte,instaliavosi,po to updeitas besidarant po 20 min instaliavimo ismete eror ir date corupted, tai viska darau per nauja :D

siaip kiek video ir siaip kiek komentaru zmones raso,tai visi sako kad cia tikras simuliatorius,ir losiasi kaip simuliatorius,o ne kaip dauguma kitu racingu. na ismeginsiu jei normaliai instalins.

tai zaidimas kur demesi reikia kreipt ne i blizgucius o i vairavimo fizika .

ismeginau demo.skirtingas masinas,keliose trasose. na tikrai valdosi kaip simuliatorius.vien ka reiskia su Enzo pravaziuot kai jauti kaip ji gera isukimba su keliu net isjungus visas sistemas. man patiko. tai kitoks zaidimas ir zaidziamas jis irgi kitaip.taciau idomu

verta ismegint demo vien del lietaus..isjungi visas sistemas,su cockpit vew...krc vaizdas labai geras ir valdymas kazkaip labai gerai atitinka slapios trasos .nzn nors tik 3 masinos ir 2 trasos ,bet lost idomu ir vienam jei nenori ten su vaikais kokiais dauzytis po trasa, nes kai kurie zaidejai matosi kad ne i ta zaidima pataike.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o gal ir visai nieko,be to kokie supercarai !! na bent jau demo tai galim ismegint juk . tik va man demo atsisiunte,instaliavosi,po to updeitas besidarant po 20 min instaliavimo ismete eror ir date corupted, tai viska darau per nauja :(

siaip kiek video ir siaip kiek komentaru zmones raso,tai visi sako kad cia tikras simuliatorius,ir losiasi kaip simuliatorius,o ne kaip dauguma kitu racingu. na ismeginsiu jei normaliai instalins.

tai zaidimas kur demesi reikia kreipt ne i blizgucius o i vairavimo fizika .

ismeginau demo.skirtingas masinas,keliose trasose. na tikrai valdosi kaip simuliatorius.vien ka reiskia su Enzo pravaziuot kai jauti kaip ji gera isukimba su keliu net isjungus visas sistemas. man patiko. tai kitoks zaidimas ir zaidziamas jis irgi kitaip.taciau idomu

verta ismegint demo vien del lietaus..isjungi visas sistemas,su cockpit vew...krc vaizdas labai geras ir valdymas kazkaip labai gerai atitinka slapios trasos .nzn nors tik 3 masinos ir 2 trasos ,bet lost idomu ir vienam jei nenori ten su vaikais kokiais dauzytis po trasa, nes kai kurie zaidejai matosi kad ne i ta zaidima pataike.

na kazkoks lievokas man atrodo tas supecar.. tikrai nesilygins su GT ir FM.. ty for the info anyway

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kazkoks lievokas man atrodo tas supecar.. tikrai nesilygins su GT ir FM.. ty for the info anyway

na del to kad ne grafika lygint reikia...o ta jausma kai valdai masina,ypac per lietu labai gerai padaryta,siaip lietaus neturejo dar ne vienas iki siol simas tai cia visai idomu,ir tikrai ji zmones los ir isejus GT5 manau .bet kiekvienam savo kaip sakoma. :(

na sitas zmogu shh nepristatinetu manyciau ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del to kad ne grafika lygint reikia...o ta jausma kai valdai masina,ypac per lietu labai gerai padaryta,siaip lietaus neturejo dar ne vienas iki siol simas tai cia visai idomu,ir tikrai ji zmones los ir isejus GT5 manau .bet kiekvienam savo kaip sakoma. :(

na sitas zmogu shh nepristatinetu manyciau ..

Deja neloš jo daug žmonių. Ferrari challenge buvo identiškas šitam. Nuobodus, prasta grafika, keistas vladymas. Lietus tiesą sakant tikrai labai gražiai padarytas :( Bet nublanks jis prieš NFS shift, o vėliau prieš GT5.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja neloš jo daug žmonių. Ferrari challenge buvo identiškas šitam. Nuobodus, prasta grafika, keistas vladymas. Lietus tiesą sakant tikrai labai gražiai padarytas :( Bet nublanks jis prieš NFS shift, o vėliau prieš GT5.

ar pats losei demo kad kalbi. keistas valdymas?, na man nekeistas, o as losiu tikrai ne bet ka,man pasirode kaip tikras simas,valdymo fizika tikrai gera.masinos valdosi ir elgiasi trasoj labai gerai.o ko daugiau reikia? damage, grafikos ...na sitam tikrai tas nera butina.tiesiog idomu zaist,visa inesvarbu kaip atrodo is sono ar is video,nors butent is video man ir patiko,bet kai palosiau pats tai tikrai losiau tiek online su kitais zaidejais kuriu yra tikrai daug,tiek ir vienas ,kas visai nebuvo nuoodu.buvo idomu ismegint koki geriausia rato laika gali pasiekti. kituose zaidimuose svarbu bun pasiekt pergale,cia buvo tiesiog idomu vaziuoti,valdyti pacia masina. o realybej sitos lenktynes butent tokios ir yra,kaip ir pavaizduota zaidime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visai gal ir nieko arkada butu, bet atrodo kaip labai pigi gran turismo kopija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar pats losei demo kad kalbi. keistas valdymas?, na man nekeistas, o as losiu tikrai ne bet ka,man pasirode kaip tikras simas,valdymo fizika tikrai gera.masinos valdosi ir elgiasi trasoj labai gerai.o ko daugiau reikia? damage, grafikos ...na sitam tikrai tas nera butina.tiesiog idomu zaist,visa inesvarbu kaip atrodo is sono ar is video,nors butent is video man ir patiko,bet kai palosiau pats tai tikrai losiau tiek online su kitais zaidejais kuriu yra tikrai daug,tiek ir vienas ,kas visai nebuvo nuoodu.buvo idomu ismegint koki geriausia rato laika gali pasiekti. kituose zaidimuose svarbu bun pasiekt pergale,cia buvo tiesiog idomu vaziuoti,valdyti pacia masina. o realybej sitos lenktynes butent tokios ir yra,kaip ir pavaizduota zaidime.

Lošiau ferrari challenge, o jis toks pats. Aš nesakau, kad jis blogas, man visai patiko ferrari challenge, bet kažko trūko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na kam toks pat kam ne, man pvz patiko pavaldyt taip masinas,po to net GT5P geriau losti buvo. panaudojau panasu valdyma kaip sitam ir buvo visai cool...cia tikrai ne arkada ir nepanasus i grid ar dar koki...aisku nereikia gal pilnos versijos pirkti,bet demo palosti tai tikrai labai smagu.na ji vertina butent GT fanai pagrinde.taciau kiekvienam savo...pora savaiciu ir turesim GT PSP , va ten tai bus galima palost ilgai,jau nekalbu apie GT5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam tu stumi ant kitos nuomones, vistiek kisi savo, ir ant galo parasai "kiekvienam savo"? Nesuprantu taves, kiekvienoj temoj kur kas nors su tavim nesutinka iskart pradedi varyt, ir parasai, kiekvienam savo?

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam tu stumi ant kitos nuomones, vistiek kisi savo, ir ant galo parasai "kiekvienam savo"? Nesuprantu taves, kiekvienoj temoj kur kas nors su tavim nesutinka iskart pradedi varyt, ir parasai, kiekvienam savo?

Ne į temą

nes tai irgi yra mano nuomone,kaip ir visu kitu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bet kam reikia ant kito nuomones varyt? Jei jau sutinki su skirtingom nuomonem tai ir sakyk "tau nepatiko, patiko man" ar pns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na kam toks pat kam ne, man pvz patiko pavaldyt taip masinas,po to net GT5P geriau losti buvo. panaudojau panasu valdyma kaip sitam ir buvo visai cool...cia tikrai ne arkada ir nepanasus i grid ar dar koki...aisku nereikia gal pilnos versijos pirkti,bet demo palosti tai tikrai labai smagu.na ji vertina butent GT fanai pagrinde.taciau kiekvienam savo...pora savaiciu ir turesim GT PSP , va ten tai bus galima palost ilgai,jau nekalbu apie GT5

Kokia dar demo? Lyg nebuvo tokios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.