Lukis12

Naujas pc

Rekomenduojami pranešimai

Ka manot apie toky kompa? Ar ves naujus geimus?

Mothercard:

Asus M4A78 PRO Socket AM2+ AMD 780G Chipset + ATI SB700 ATI Radeon HD 3200 Graphics (HDMI) Dual Channel DDR2 1066/800/667 1x PCI-Express x16 2.0 6x SATA 3Gb/s 8-Ch HD Audio GigaLAN 12x USB2.0 ATX

CPU:

AMD Phenom X4 9950 (125W) Black Edition Quad Core Socket AM2+ , 2.6GHz, 4Mb Cache, 1800MHz HT, 65nm (HD995ZXAGHBOX)

Ram:

Kingston HyperX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066MHZ (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory (KHX8500D2K2/4G)

Videocard:

Asus ENGTS250 DK/HTDI/1GD3 nVidia GeForce GTS 250 Chipset (740Mhz) 1GB (2000Mhz) DDR3 Dual Dual-Link DVI Display PCI-Express 2.0 Graphics Card

ACIU UZ ATSAKYMUS!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o pvz nenoretum paziuret DDR3 ramu jie manau ryskiai galinegsni negu DDR2

ir vaizdo plokste. nezinau ar ji galingesne, bet yra PC GAMER zurnale taigi gal verta demesio:

HIS RADEON HD 4890 (~600LT) sio menesio Susirink pc gamer kompiuteri skyrelyje

bei jie anksciau kalbejo keliuose zurnaluose apie kazkokia tai geforce ZOTAK korta tik serijos numerio nepamenu tipo irgi jau paturbinta ir galinga

sekmes renkantis :D

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del tu ddr3 tai tu teisus visais 100% bet cia nevien galingumo reikalas bet ir kainos jeigu dedu ddr3 iskart soksta kaina tai va bet cia dd2 yra galingesni ne 800

Video card:

Sapphire ATI RADEON HD 4870 1024MB (1GB) GDDR5 Dual Dual-Link DVI HD Audio Shader Model 4.1 800 stream processor PCI-Express 2.0 Graphics Card

Mothercard:

Asus M4A78T-E Socket AM3 AMD 790GX Chipset + ATI SB750 ATI Radeon HD 3300 Graphics (HDMI) Dual Channel DDR3 1600/1333/1066Mhz 2x PCI-Express x16 2.0 5x SATA 3Gb/s 8-Ch HD Audio GigaLAN 12x USB2.0 Support (Phenom 140W CPU) ATX

CPU:

AMD Phenom II X3 720 Black Edition (95W) Triple-Core Socket AM3, 2.8GHz, 7.5MB Cache (512KBx3 L2 + 6MB L3 Cache), 2000MHz HT, 45nm (HDZ720WFGIBOX)

Hard driver:

Western Digital Caviar Black (WD5001AALS) 500GB SATAII 7200RPM 32MB Cache (OEM)

Memory (RAM)

Kingston HyperX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM 12800MHz DDR3 Non-ECC CL9 (9-9-9-27) DIMM (Kit of 2) (KHX12800D3K2/4G)

CD driver:

LG GH22LS50 Lightscribe Black SATA DVD-Writer 22xDVD+R/-R 8xDVD+RW/6xDVD-RW 16xDVD+R DL 12xDVD-R DL 48x CD-R 32xCD-RW OEM

Va nusipirkau kompa pajemiau tuos ddr3 :D))) kaip del geimu manot?? ves ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nori kad gerai veztu,reikia

NuotraukaNuotrauka

Nuotrauka

bet po keliu menesiu jau reikes vis tai keisti i

nVidia GT300

512 cores, 512-bit memory controller, 256GB/s to 280GB/s of bandwidth on the non-overclocked parts.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nori kad gerai veztu,reikia

NuotraukaNuotrauka

Nuotrauka

bet po keliu menesiu jau reikes vis tai keisti i

nVidia GT300

512 cores, 512-bit memory controller, 256GB/s to 280GB/s of bandwidth on the non-overclocked parts.

Nu scalman išrinkai nepigią plokštę :D su tokia plokšte tikrai vežtu viską :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman tu galva issitrink, as jau 2 metus su quad core ir 8800GTS esu, ir iki siol visi zaidimai eina beveik maksimaliais nustatymais, apart nesveiko antialising, turint toki cpu ir gpu, juos tektu keist po poros metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvis ,kad temptu tuos žaidimus reiktu pc keist ir keist. :) Mano nuomonę kompiuteris skirtas darbui :) ,o žaidimam XBOX,Playstation,PSP ir t.t :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvis ,kad temptu tuos žaidimus reiktu pc keist ir keist. :) Mano nuomonę kompiuteris skirtas darbui :) ,o žaidimam XBOX,Playstation,PSP ir t.t :)

man tai pc geriau priprates as prie jo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai pc geriau priprates as prie jo ;)

Mano arkliukas saudykles, todel as ir prie pc prisirises, bet sporto zaidimai kuriuos su xebra maloniai pakalam tai tik ant konsoliu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man tai pc geriau priprates as prie jo ;)

as pats prie konsoles per pora savaiciu pripratau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepasakyciau kad keist ir keist reikia... kompui beveik 2-3 metai stabiliai nieko nekeiciau viskas ant max eina ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.