scalman

GTA: Chinatown Wars

Rekomenduojami pranešimai

o man patiko,idomus priejimas prei tu dalyku kurie buvo ant DS padaryti...cia gi visai kietai kad masinos spynele tai islauzi ir dar visokius dalykus gali daryt su analogu bei knopkem...vaizdas labai kietas ,vazinet idomu,misijos gan idomios ,be to gali daryt daugybe dalyku...dar mazai palosiau bet pradzia tikrai patiko... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai idomus zaidimas.. daug naujoviu kuriu nebu Gta LCS ar VCS, ten tuose siuksledeze kai surandi ka nors, arba kai su masina i vandeni ikrenti.. :} NICE! :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jeigu tokie geri atsiliepimai, tai ir man reikes isbandyti. Nors neturejau geros nuomuones apie zaidima...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jeigu tokie geri atsiliepimai, tai ir man reikes isbandyti. Nors neturejau geros nuomuones apie zaidima...

tik prie masinos valdymo reiks priprast nes tikrai gan sunku kartais begt nuo mentu.dar kai po kokiais gelezinkelio begiais vaziuoji ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo biski per daug tu begiu ten visur.. ;) vaziuoji begiai, isuki kur nors begiai.. ir biski lievai kai nematai prieko kad siena ar masina kokia.. bet siaip tikrai idomus zaidimas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tie movies yra zaidziant zaidima story kaip ant LCS ar kitu gta ? ;) nes dar nebandziau kolkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo geras visai, smagus tiek tokie mini, kaip kontikuose ieskai smutkiu ar masina vogi ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tie movies yra zaidziant zaidima story kaip ant LCS ar kitu gta ? :D nes dar nebandziau kolkas

na ten tokie kaip komiksai nesneka rodo paveiksliukus ir subai apacioj. :}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man sis vienintelis zaidimas, fixintas is lm nepasileidzia, nezinau kodel, bet raso "the game could not be started" ieskojau infomacijos, keiciau bet vistiek neveikia.Jei galit patarkit.Firmware 5.50 - b2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.