Degenerated

Xbox mod

Rekomenduojami pranešimai

manau kad grazesni joistika turesi geriau nezaisi, cia mano nuomone.

Ne į temą

OMG! Tai kai perdazai masina, ir nereiskia kad geriau vairuosi.. KAip neimanoma tokiu elementariu dalyku suprasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

manau kad grazesni joistika turesi geriau nezaisi, cia mano nuomone.

rimtai? :)

F*ck! o as dar galvojau susimesiu i boxa ledus ispjausiu langus ir t.t gal RROD nebebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip suprantu juoda ventiliatoriaus laida reikia lituot prie betkurio is situ juodu tasku, o raudona laida prie betkurio geltono taskelio? beje kaip ten del to juodo laido (ground) negi galima paprasciausiai ji prie metalinio korpuso prilituot ir taspats bus?

Nuotrauka

noriu dar pasiaiskint biski pries darydamas :rofl:

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isstatu1 ar koks ten nickas konkretus vaikas esi tu. Lygina joistika ir masina, toli tau iki tos masinos supranti?

nu aisku cia vaiku protas yra dazyti joistikus :rofl:.

+ nepirk sudo metalo lauzo ir abejoju ar tau reiks perdazyt ta masina. Nors ka as tau cia aiskinu, nei tu ismanai kanors nei ka.

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isstatu1 ar koks ten nickas konkretus vaikas esi tu. Lygina joistika ir masina, toli tau iki tos masinos supranti?

+ nepirk sudo metalo lauzo ir abejoju ar tau reiks perdazyt ta masina. Nors ka as tau cia aiskinu, nei tu ismanai kanors nei ka.

nemanai kad ne i ta tema busi pakliuves? Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip suprantu juoda ventiliatoriaus laida reikia lituot prie betkurio is situ juodu tasku, o raudona laida prie betkurio geltono taskelio? beje kaip ten del to juodo laido (ground) negi galima paprasciausiai ji prie metalinio korpuso prilituot ir taspats bus?

juoda i juoda raudona i geltona :rofl:

juodas (GND) tai - realiai yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Matau esi zmogus, kuris per daug viska supranta tiesiogiai. Tavo gyvenime palyginimai negalioja ir t.t. Nesigincysiu su tavim.

Pjaunat saket su siaurapjukliu. Rankiniu ar elektriniu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

led siaip vatais nelb matuojami..(nebent galios diodai, nuo 1w) matuojama sviesos kiekiu,liumenais

negenijus fizikoi as na ir siuo atveju taipat nezinau kiek liumenu toi juostoi 1 smd skleidzia na bet kai emiau tai ryskesniu nebuvo (ale ryskiausia)

seip galia... <a href="http://www.elmolight.eu/product.php?id_product=137" target="_blank">http://www.elmolight.eu/product.php?id_product=137</a> pas mane sitos

Sveiki, reikia pagalbos. Niekaip nesusigaudau kokias priemones ten naudoja, tai prasau jusu pagalbos.

target="_blank">
</a> pagal sita video, tai gal jus zinot kas per priemones ten yra, 1 bei 3? Beto kur jas galimetu rast? Bei ar kas nors esate tai dare?

tai ka ten nesigaudyt? nusiperki dazytojo juostos pvz tokios <<link>> tada susirandi tinkama atsuktuva ps3 pultui (nezinau as kokio ten reikia, cia jau ps3 turetojai pataria tegul), tada dar 1000 ir 2000 vandeniui atsparaus svitrinio popieriaus, grunto (as sau emiau pigiausia masinini) ir dazu, bei lako. dazus su laku beje suderink, kad pvz nebutu taip kad dazai matiniai 9neblizgus) o lakas blizgus. ir tada dirbi....

tau trbt su anglu prastai :rofl:

1 izolke(lipni juosta)

3 maiselis

1 juosta dazymui

2. vieta dazymui

3 dazymo priemones

viskas trumpai ;)

jau geriau prie sono taip neliesk, nes taip galima kanors sudirbti jeigu netycia kazkas kazkur prisilies ;)

nu aisku cia vaiku protas yra dazyti joistikus ;).

gal eik is cia. nesuprasi tu nieko, niekas cia nekalba apie geresni zaidima ar kazka o tiesiog apie vizualu grozi ( pagooglink ka vizualu reiskia, mes palauksim...)

Pjaunat saket su siaurapjukliu. Rankiniu ar elektriniu?

xbox sona? as pjoviau su rankiniu siaurapjukliu gavos puikiai ;)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox sona? as pjoviau su rankiniu siaurapjukliu gavos puikiai :rofl:

Aš pc šoną pjoviau su elektriniu (lobdziku vadinamu), tai nevisai puikiai išėjo. Bet didelę įtaką turėjo tai, kad pjaut buvau suplanavęs senokai, o dažytojo lipnuškę palikau kaime, tai teko scotch'u klijuot ir markeriu žymėt, tai prastai matės. Bet šiaip pjaunas gražiau nei tikėjaus, galvojau sunkiau eis ir netvarkingiau. Bet pusvalandukas su dilde ir viskas chiki bus. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo,korpusa pjaut patogu su siaurapjukliu rankiniu, bet jai tingi tai naudok tiesini slifuokli (ar kaip jis ten vadinasi)

del led juostos pas mane galima sakyt tokia pati tik melyna...(rcl'e pirkau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Quick update:

Kol kas atrodo ne kaip, tačiau šio mod'o dėka GPU temp. sumažėjo virš 30C (dabar pažaidus gerą valandą temp. būna apie 45C). Kai forma bus išbaigta, viskas bus gražiai nušlifuota ir nudažyta.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar pas mane bus dvd-romas isorej ir galvoju laikyt standartiniam dekle, bet ji kazkaip pritvirtint prie stalo reik ar panasiai kad nebutu vibraciju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos