bagas

Mazas klausimelis del arcade

Rekomenduojami pranešimai

Tarkim as nusiperku arcade ir veliau isidedu 60gb ar 120gb, tai tuomet ji niekuo nesiskirs nuo premium ar elite? t.y bus pilnavertis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na taip,tada nesiskirs :thumbsup4:

na neskaitant tokiu smulkmenu kaip nepasidabruotas DvD tray'jus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na neskaitant tokiu smulkmenu kaip nepasidabruotas DvD tray'jus :thumbsup4:

Ne į temą

Nu manau tai nera labai svarbu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar priedo arcade neturi interneto kabelio. Ir gauni šūdiną kompozitinį kabelį į TV, kuris traukia rezoliuciją kaip mano telefonas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sprendimas pirkti Arcade tiesiog bukas finansine prasme, nebent namie silelis, ir visiskai nera pinigu nusipirkti priedam, kitu atveju kol yra PRO, ji ir vertetu imti, arba siek tiek luktelti ir pasimmti Elite uz PRO kaina.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei prieš tai turėjai premium/pro nusipirkęs ? Arcade šiuo atveju your's best bet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprantat šiuo metu nelabai yra pinigu tai nežinau ką daryt, nes vistiek xboxa jungčiau prie monitoriaus vga kabeliu tai man tie laidai joks nuostolis. O dar klausimas tos vietos seivam ant kiek žaidimu man maždaug užtektu? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas is galimu variantu.

ziurint kiek tie zaidimu save'ai uzima ;D bet siaip tai turetu uztekt tu 512, ar kiek ten yra, pazaist zaidimam, bet siaip tai rekomenduociau HDD nuspirkt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprantat šiuo metu nelabai yra pinigu tai nežinau ką daryt, nes vistiek xboxa jungčiau prie monitoriaus vga kabeliu tai man tie laidai joks nuostolis. O dar klausimas tos vietos seivam ant kiek žaidimu man maždaug užtektu? :thumbsup4:

jei jau ruosies pirkti tai minimum imk Premium pakuote, geraiu palauk pasitaupyk bet imk premium, nes mano senas hdd 20gb ir jau vietos mazai, o su 60gb tai nekils niekada toks stygius, jau net nekalbu apie 120gb, cia turejau omeni DLC, seivai ir etc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dazniausiai zaidimai uzima 1mb. Kaikurie ir 100mb. Tai paskaiciuok. Seip daugiausia uzima Fallout 3 ir Orange Box. O jei ketini per Live zaist, tai tada arcade tikrai neuzteks, vien del Map pack, Update ir pns. dalykeliu... As ir norejau imt, bet sakau, "Radai 1000lt atrasi ir 200..." Nes as jau pries metus pirkau, o tada Lite-on nebuvo flashinamaas ,tai ir paklojau nemazai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk Premium iskarto, nusipirkau Arcade, galvojau, kad uzteks vietos tiem seivam. Bet po 15 game vietos tebera 2 mb. o ir norisi parsisiust demo, map packu, as seip visokiu blevyzgu ir nera vietos. Todel visvien gavau dasipirkt live starter kit +60GB harda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.