vytenis222

Alkohol 120% netox kokio reikai irasymui zaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Kas galite man paaishkinti kaip isirasyti PS2 parsisiustus zaidimus , maciau gida , parsisiunciau naujausia versija , bet man langas kitaip atrodo ;( nera pasirinkti "data type " i Playstation 2 nes jis ( data type lentele ) tame lange net nepavaizduota , o kita "write method" neleidzia apsirinkti RAW DAO , nes yra tik DVD DAO ... ir niek odaugiau ... kad butu tokai lentele kaip gide reikai nusistatyti ji dar ar kaip ?? jej galite padeti plz pagelbekit ... va kaip atrodo mano lentele : Nuotrauka o kad iseitu irasyti PS2 zaidima ji turi atrodyti taip :Nuotrauka

Kas galite padeti man ja nusistatyti ??

P.S. cia naujausia versija , parsiusta is sio saito :D ir vistiek neatrodo taip kaip turetu.... ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įspėjimas už nevietoje papostintą temą:

O tu ATIDŽIAU gali skaityti? :D

1. Parenkate apsaugos tipą - PlayStation arba PlayStation 2, priklausomai nuo to, kuriai konsolei rašote CD/DVD (atminkite, kad greičiausiai šio pasirinkimo programa gali net neduoti, todėl nekreipkite į tai dėmesio)

2. Nustatote mažesnį įrašymo greitį, sakykime 12X (o jei ketinate rašyti PlayStation 2 DVD įrašymo greitis neturi būti daugiau nei 4X!), kad netyčia neįvyktų rašymo klaida (pradžioje būna automatiškai nustatyta "Maximum")

3. Spaudžiate "Start"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ir kaip aprastai tai skambetu , tai rasant kaip tamsta siulote , nekreipiant demesio , man neisiraso ir idejus diska rodo "please insert playstation or playstation 2 format disc " o ir tas "write method" (RAW DAO ) pas amne neegzistuoja , jo negalima net parinkti ... :DDDD tai ir neiraso ... nros versija ir kita sutampa , o po nustatymus nelandziojau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.