toshiuxxx

REikia pagalbos del lazerio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu xboxa kokius puse metu zaidziu y menesi max koki 20 val. O console jau nebeskaito disku, net nauja diska tik ka iskepta ydejus is keliu kart tepaleidzia nes raso kad "disc is unreadable, please clean the disc". Taigi manau kad lazeris negali buti nusilpes, nes console tikrai mazai naudota... Bet kadangi stovi ir dilkyja, tai gal lazeris tiesiog apsineses. Ka manot? Ir koks geriausias budas lazerio valymui? manau is tu valomuju disku nedaug naudos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali būt, kad tavo pc dvd rom mirė, ir nebeperkepa antro sluoksnio todėl visur ir metą tokį erorrą, tas pats ir man buvo , išeitis pirkti naują dvd romą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne tu pirmas, kuriam dvd romas box'o mire, man lazeris uzsilenke, dek originalu ar irasyta dvd, vistiek neskaito, as taipogi i savaite gal tik kokias 4h zaisdavau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 variantai, arba PC lazeris arba xboxo lazeris. gali patikrint idejus diska iskempa su kitu dvdromu arba nuneses savo diska ir pabandes su kitu xboxu.

na dar yra 3 variantas kad abu lazeriai siek tiek pasede, silpnai irasytas antras sluoksnis ir xboxo pasdes lazeris jo nenuskaito.

iseitis pasikeisti xboxo lazeri, kaune bent jau man pakeite rlevin7 is sio forumo, arba pirkti nauja PC dvdroma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.