ps2_fan

Transformers

Rekomenduojami pranešimai

Kam patiko sis zaidimas?man pvz labai.Galima dauzyt ka nori,paimti yvairius daiktus ir mesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parsisiuntęs turiu porą savaičių, bet turbūt taip ir neįrašysiu, atsiliepimai neįpatingi ir t.t, o ir DVD gaila :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepatingek ir ysirasyk!tikrai geras zaidimas.Tik kaikurie sako kad sis zaidimas yra sh.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesinori gadinti DVD :) Nepatiko filmas, todėl nematau prasmės siųstis ir išbandyti šitą žaidimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

filmas nelabai itraukinatis bet zaidimas tikrai geras ir tas tuscias DVD neperdaugiausiai kainuoja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas siu metu tai gal ir š****,bet 2004 tai tikrai geras geimas,siaip ten naudojamas vienas is geriausiu ps2 varikliuku buvo kaip rase,na as pats turiu ir man patiko,geras valdymas,viena is graziausiu grafiku ant ps2,toks kartu ir pirmo ir trecio asmens zaidimas,bet viskas labai grazu ir gerai padaryta,tikrai rekomenduociau ji ismegint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš norėdamas išbandyt (įtartiną, o ne kiekvieną) žaidimą rašausi i Acme/epro DVD diskus. Jie pigūs ir veiksmingi :wink: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaičiau Jūsų komentarus ir nusprendžiau parsisiųsti. Nu ir parsisiunčiau. Įsirašiau ir žinokit tikrai visai neblogas. Nedaug žaidžiau ir perėjau jau net 3 chapter'ius ;) Gana įdomus žaidimas ir grafika gera. Viskas labai gražiai atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaičiau Jūsų komentarus ir nusprendžiau parsisiųsti. Nu ir parsisiunčiau. Įsirašiau ir žinokit tikrai visai neblogas. Nedaug žaidžiau ir perėjau jau net 3 chapter'ius ;) Gana įdomus žaidimas ir grafika gera. Viskas labai gražiai atrodo.

cia apie kuri kalbejai,nauja ar 2004 metu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia apie kuri kalbejai,nauja ar 2004 metu ?

Naują. Transformers The Game. Atrodo taip vadinasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas vat paminėjo , kad senesnis geresnis , kiti sako , kad naujas. Hmm aš pažaidęs ta 2004 tai nelabai susižavėjau B) Tiesa dar sunkiai sekas taikantis su analogais , bet ir šiap žaidimas šiek tiek nykus netgi pasirodė , atrodo ,kad jame trūktų kibirkštėlės . Na, bet jeigu jau sakot ,kad naujasis geresnis turbūt reik išbandyt , dar beto atsižvelgiant į tai , kad ir filmas patiko . :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas vat paminėjo , kad senesnis geresnis , kiti sako , kad naujas. Hmm aš pažaidęs ta 2004 tai nelabai susižavėjau B) Tiesa dar sunkiai sekas taikantis su analogais , bet ir šiap žaidimas šiek tiek nykus netgi pasirodė , atrodo ,kad jame trūktų kibirkštėlės . Na, bet jeigu jau sakot ,kad naujasis geresnis turbūt reik išbandyt , dar beto atsižvelgiant į tai , kad ir filmas patiko . :P

na siaip tai viskas kas buvo kurta pagal filmus yra nieko verti zaidimai,tai manau sitas ne isimtis irgi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.