Xalkoz

Pc sujungimas su Lcd TV

Rekomenduojami pranešimai

sveiki.kaip sujungti pc su lcd tv?Mano vaizdo korta turi Dvi jungti,o televizorius ira naujas palaiko HD ready,tai turetu turet visas reikalingas jungtys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesupratau klausimo. per ka nori per ta jungi, gali per VGA, gali per DVI, kai kurie nauji kompai turi ir HDMI... koki kabeli turi tokiu jungi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JEi yra pas tave hdmi tai junk ta hdmi ir nereikes del garso ,o jei turi ta dvi tai del garso reikes dar ir atskirai ausines ar koloneles atskiras .siaip as buvau pasijunges savo pc su dvi i full hd tv ,bet viskas matosi prasta nu iskaityti darbalaukyje ir taip sunku iskaityti kai buna ant 1152x864 ir tai kokybe nukentcia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei TV tik hd ready, tai per VGA laidą jungt gali. Pas mane taip pajungta, puikus vaizdas, gali ir su wordu be problemų dirbt, viskas ryšku ir gražu <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug patarimu bet nevisi apgalvoti, tau reik perejimo is DVI i VGA jsi jungiasi prie PC o tada naudoji paprasta VGA laida ir sujungi PC su TV.

Jei turi nauja laptopa gali jungti per HDMI.

jei neturti perejimo is DVI i VGA - kitaip nepajungsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai kad tokia atsirado, man kurt nebereikes. Noreciau as pajungti irgi pc su lcd tv tik maniskis neturi daug jungciu : VGA , SCART ir dar kazkokia, pavadinimas uzkrito. O kaip man susizinoti kokia jungti palaiko mano vaizdo korta (jei ka tai maniske Nvidia geforce NX6200) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai kad tokia atsirado, man kurt nebereikes. Noreciau as pajungti irgi pc su lcd tv tik maniskis neturi daug jungciu : VGA , SCART ir dar kazkokia, pavadinimas uzkrito. O kaip man susizinoti kokia jungti palaiko mano vaizdo korta (jei ka tai maniske Nvidia geforce NX6200) ?

nu jei savo monitoriu per VGA pajunges esi, nusiperki VGA sakotuva ir nusivedi i TV kit laida.

jei pas tave DVI - perki perejima ir sakotuva.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.