Trentemoller

Jungflasher samsung ms28

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gavau senoli xboxa su samsungu ms28, nusprendziau perflashint, esu nuflashines su siuo pc ms25 ar 28 nepamenu, reiskias tinka, vadovavausi siuo tutorialu, http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/781382

PortIO installed (requires 32bit Operating System) irasiau

.Net Framework 2.0 or higher irasiau

JF randa mano romo porto, bet spaudziant intro / device id kai reikia nustatyti i vendor mode, junginek kiek nori, niekaip neiseina, kas gali but nesuprantu atsibodo jau ieskot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu pas tave yra irasytas iXtreme 1.4 reikia tau unlock dvd ji reikia isirasyti i dvd +R DL be jokio leyerbreak per imgburn jis randasi isijungi JungleFlasher>MTK Flash 32> ir visui kampe yra activate.iso atsisiusk ji isirasyk idek cd palauk apie 30sec ir ijunk jungleflasher ir tada turetu perreit i Vendor mode kai paspausi Intro/Device

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi VIA SATA card savo PC isejes? kol neisigjau is ebay tos kortos niekaip nenusiflashinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man katik buvo tokia pat problema niekaip negalejau pereiti i vendor mode tiksliau pereidavau bet neduodavo read padaryti ir meginau su activation dvd vistiek tas pats pas mane stovia via korta naudojausi ck3 ir visviena neisejo padaryti read vis mesdavo kad bad chip status kol galiausiai nieko nepadares patikrinau ir veikia viskas kuo puikiausiai nors zmogus sake kad flashintas pries 2metus (tai man pasirode kazkaip keista) ar detas pas ji chipas bet visi zaidimai su wave3 ejo tas yra gerai bet vieno tada nesupratau kaip gali taip buti jei kompe chipas stovi tada vadinasi dvd romas yra neliestas jei jis neliestas kodel man nedave pereiti i vendor mode ir padaryti read ??? ismeginau visus galimus variantus ir nieko neisejo padaryti taip ir nesuzinojau kokia buvo priezastis kad nejo padaryti read gal kas turite atsakymu i si sudetinga galvosuki? :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau pas jy kazin ar stovi cipas, greiciausiai bus nuflesinta xtreame 5.x versija kuri puikiai paleidzia 3 wave zaidimus ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai kad paleidzia wave3 bet tada kila klausimas kodel man nejo jo nuskaityt su activation disc? nors as dar vieno budo nemeginau padaryti bet kol eina zaidimai bus gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hm, keik zinau activation tinka flesint tik nuo 1.4 ar 1.4 ix versijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hm, keik zinau activation tinka flesint tik nuo 1.4 ar 1.4 ix versijos.

nu kad activation tinka nuo 4.xtreme pasiziurek JF toturiala nes as pats nesupratau kodel man vakar nedave read FW padaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki vat papuoliau i tokia beda dariau draugui samsunga kuri as pats is stok buvau nuflashines i ix1.6 ir dabar man JF neranda dvd romo visus portus perejau nera niekur jokio dvd romo kur gali but beda? pats dvd romas veikia be problemu. CK3 ir via veikia be problemu ana savaite 3 liteon padariau be jokiu problemu o dabar nerode man samsungo please help people :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.