auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

dazniausiai buna taip: prieini prie kompo, atidarai interneto narsykle, rasai i adreso eilute 192.168.1.1 , irasai login, irasai passvorda ir ten pakeiti. Viskas yra labai paprasta. <_< Pagal nutylejima login ir slaptazodis abudu yra "admin"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va turbut beliko tik pakeisti? Dar jei gali (t) padekit sita padaryti viskas yra kaip sakei tik ka tame puslapyje reikia pakeisti? Labai dekingas busiu <_<:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakykit kas nors man kur tuos routerio nustatymus rasti? (žaliasšitamreikale) <_<

Nueik į naršykle ir pažėk routerio apačioj ipas koks užrašytas ir rašyk ta ip kur adresą rašai pvz http://192.168.62.1 bus ten prisijungt login , nereik man rodos ant visų routeriu pirmą kart passwordo, tada jau ten wireless nustatymuose knisiesi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu ,kad padedi ,bet sita man jau isaiskino <_< Va ten kur knistis ar ka ten toliau reikia daryti nesuprantu :D

Tai nueik į wirelees settings ar kažkas panašaus ir pažėk ar uždėtas password ar ne ir jei uždėtas nuimk ir iš naujo užmesk savo sugalvotą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nueik į wirelees settings ar kažkas panašaus ir pažėk ar uždėtas password ar ne ir jei uždėtas nuimk ir iš naujo užmesk savo sugalvotą <_<

O kas man nuo to pasikeis? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas man nuo to pasikeis? <_<

Nereiks į psp įvedinėti slaptažodžio internetui, arba galėsi savo sugalvotą slaptažodį užmest kaip "zuikis14" o ne visokius "w9sG41" ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visi :D Tikiuosi jusu pagalbos...

Va viska padariau iki tiek kiek cia parasyta ir tada suranda mano ten ta SSID | Security | Signal Strenght... Viskas kaip ir gerai bet man neleidzia paspausti ant to mano suiieskoto tnklo. Gal zinot kame problema? Tos raides tiesiog nesispaudzia ( yra pora kaimynu (gal) tinklu ir juos leidzia pasirinkti, o maniskio paspausti taip ir neleidzia. :) Help me...

P.S. to paryskinto sakinio jau nebedaienu :)

Va mano problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va mano problema.

Tai gali būti jog tavo routeris nustatytas priimti tik tavo kompą ir dar kokį loptopą ar telefą tiesiog jų mac adresai įvesti ir kitų neileidžia, o psp vienas iš tų "svetimkūnių" :D

Pas mane routerije tai galima nustatyti DHCP Reservation skiltyje paieškok gal ir pas tave bus ir ten nuimk varnelę nuo savo kompo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gali būti jog tavo routeris nustatytas priimti tik tavo kompą ir dar kokį loptopą ar telefą tiesiog jų mac adresai įvesti ir kitų neileidžia, o psp vienas iš tų "svetimkūnių" :D

Pas mane routerije tai galima nustatyti DHCP Reservation skiltyje paieškok gal ir pas tave bus ir ten nuimk varnelę nuo savo kompo :)

Gal zinai tiksliau kur ten ka pakeisti? Jei esi pats tai dares. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.