auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

o jei pas mane teo modemas belaidis namie tai irgi reikes uzsisakineti kad weiktu per psp?

Nereikes, tik reikes parametrus nusistatyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal padesit...man raso sitaip :a connection error has occurred.

a connection to the access point could not be established.

check the security settings for the network and try again.

MAN IRGI TAIP BUVO,BET TADA AS PERSTACIAU WIRELES,KAD NUSTATYTU NAUJA VARTOTOJA AUTOMATISKAI IR VISKAS......PIRMYN

:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, turiu zebra interneta su belaidziu modemu, taciau per psp niekaip nepavyksta prisijungti prie interneto, ismeta connecting to access point timed out, kur cia gali buti problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ruosiuosi pirkti pc belaidi zebra modema jis 200Lt kazkur, as uz interneto tiekima mokesiu 50Lt kas menesi. Tai as kaip nuskanuosiu rasiu savo modema, viska padarysiu, ar man rekes moketi papildoma mokesti, kad prisijungiu su psp? Ir ar reikes papildomu nustatymu per pc? prasau atsakykit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nekainuos tau tik reiks koda ivest o kai perki zebra modema buna lipdukas su duomenimis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausiu antra karta :) turiu zebra interneta su belaidziu modemu, taciau per psp niekaip nepavyksta prisijungti prie interneto, ismeta connecting to access point timed out, kur cia gali buti problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausiu antra karta :) turiu zebra interneta su belaidziu modemu, taciau per psp niekaip nepavyksta prisijungti prie interneto, ismeta connecting to access point timed out, kur cia gali buti problema?

Man taip raso kai nueinu per toli nuo access point'o. Arba ne prie savo jungiesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip prisijungsiu su psp prie PC belaidzio modemo ir ar reikes papildomu nustatymu per PC kad veiktu internetas ir ant PC ir ant psp? Paiskinkite kaip jeigu taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip raso kai nueinu per toli nuo access point'o. Arba ne prie savo jungiesi.

Per toli negali but, o jungiuos prie savo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas nors man pagelbėt, išnaršiau visą google, radau daugybę gidų, tačiau nė vienas neveikia... Turiu laptopą, jame integruotą wireless network adapterį atheros AR5005G ir psp. Namie pajungtas kabeliu intikas. Kaip man padaryt, kad tą kabeliu pravestą intiką kompas skleistų per wireless network adapterį? nes bandžiau labai daug variantų tačiau niekas neveikia.

Ne į temą

Tikiuosi čia paklausiau nes adminai su savo išsidirbinėjimais man jau atsibodo.
Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki:-) as norejau paklaust as kai darau new connection darau scan randa mano ta connecta ir ten kur security yra wpa tada suvedu ta slaptika tada iesko ir raso exchanching key informacion o poto raso kad exchange time out gal galit padet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kadangi aš neturiu belaidžio neto tai radau toki dalyka

http://www.flop.lt/index.php/a-aidima-kons...one-laptop.html

toks dalykas tiktu?

gal ir tiktu, bet pirkt tai nepatarciau, nes uz panasia kaina gali nusipirkt wlan maršrutizatorių, kuris daug geriau už šita :D

Aišku maršrutizatorių pirk jeigu turi į kur pajungti, pvz į telefono tinklą

Redagavo Dorganaso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.