auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

tai ka pas visus taip ? 5min lauki kol uzkraus delfi pvz ? ;) tai nafik isvis tada dejo ta wifi

lol, man google per 3sec uzkrauna, playmanija ~10sec...., delfi ~30, nes ten daug reklamu ir kitokio sh...

tu pasikeisk savo interneto tiekėją ir bus viskas normaliai ;););)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki turiu problemu su internetu per psp wlan kai bandau ieit i koki nors tinklapi (per psp) man ismeta lentele Comunication with the server failed A DNS error has occureed (80410410) tai ka man daryt? galit padet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip jums su tuo nemokamu netu narso? Tarkim centre daug to nemokamo interneto,bet man tai is jo 0 naudos kai krauna nezmoniskai ilgai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kai pas mane namie bazinis internetas tai bet kur gerai :P

pvz normalus yra

radisson sas vokieciu gatvej

vienas is geriausiu vilniuj pagal mane kur bandes:

NOVOTELIS gedimino prospekte

o siaip pakankamai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Man prisijungiant yra šiokia tokia problema. Surandu savo acces point namie. Suvedu passwordą (tikrai teisingas),ilgai krauna ir galiausiai meta The Key Information Exchange Timed Out. Ir taip visada bandžiau daug daug kartų. Jau keli žmonės rašė tokią problemą bet nieks jiems neatrašė. Padėkit, please...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 3.90 m33 phat ir kazkodel kai namie bandau jungtis prie bevielio interneto ilgai kazko connectina ir po to paraso A CONNECTION ERROR HAS OCCURRED. THE CONNECTION TO THE ACCESS POINT TIMED OUT. Kiti prietaisai pasijungia normaliai. Ar as klystu ar tai tiesa kad kazkur girdejau kad ant nulausto psp neweikia internetas. Laukiu atsakymu. P.S. jei ka nepykit uz nevietoj sukurta tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali būt kad uždėtas mac filtras, todėl ir neprijungia... kur tu čia girdėjai?...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geras tipo mano psp pridaviau i garantini pakeite i nauja o su tuo ankstesniu psp neprisijungiau prie interneto nes rase error has occured kazkas panasaus.su nauju psp dabar galvoju seip pabandysiu pasijungti greit bet ka suvedziau ir ziuriu veikia :) kaip apsidziaugiau.bet keista kodel man anksciau neveike?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geras tipo mano psp pridaviau i garantini pakeite i nauja o su tuo ankstesniu psp neprisijungiau prie interneto nes rase error has occured kazkas panasaus.su nauju psp dabar galvoju seip pabandysiu pasijungti greit bet ka suvedziau ir ziuriu veikia :D kaip apsidziaugiau.bet keista kodel man anksciau neveike?

WLAN jauciu buvo parejes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man anksciau irgi tokia problema budavo, bet tiesiog kai duoda pasirinkti koki passworda vest ten - WEP ar WPA as anksciau spausdavau WEP, poto pabandziau ivesti WPA ir viskas veike :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dw padekit man nemechaniskai sugadint psp ;) neuzbrickint , man reikai kad nauja garantinis duotu dar iki 10 mėnesio turiu laiko :DD,kad koks wlan neveiktu ar panasiai ;) reik sugalvot kaip ant ofw pasidaryt ka nors Š_Š

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat turiu problema:

Turiu bevieli routeri pajunges. Mandau jungtis su PSP prie interneto, prisiconnectina , suranda IP, vedziu adressa, labai ilgai kraunasi puslapys ir po to gaunu Klaida... Taip pat su skype... Gal zinot kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.