auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

reikia turet wireless routeri... jei neturi ir nenori nusipirkt tj gali uzsisakyt zebros bevieli interneta jei tu zebros vartotojas tj menesiui reix moket 10 lt, jei ne -50 dar uz 5 lt galima valandai nusipirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane tai viskas normaliai pasidaro tas connection, suranda ir t.t., suvedu pass, bet kai jungiasi, tai uztrunka labai ilgai ir paskui raso: A connection error has occurred. The connection to acces point timed out. tikrai per toli negali buti, nes stoviu prie pat kompo......... gal kam buvo panasi problema ir issisprende? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Savo posta galejai pasitaupyti nes niekam neidomu kad tu aklas esi ir nerandi WLAN mygtuko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

D-Link DWA-120 wireless G 802.11b/g 108Mbps wireless usb adapter , 60/128bit WEP

Aš tai taikausi į šita įrengini,ar jis tiktu psp?? butu tas Access Point??

BMS'e kaina 100LT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man isejus i balkona padarius search randa kokius 8 acess pointus bet tik 2 su pass- none kiti su wep bet kai jungios raso aces point not detected arba chek the security setings kas cia gali buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

D-Link DWA-120 wireless G 802.11b/g 108Mbps wireless usb adapter , 60/128bit WEP

Aš tai taikausi į šita įrengini,ar jis tiktu psp?? butu tas Access Point??

BMS'e kaina 100LT

Viskas kas susije su kompanija D-Link reikia apeiti is sono. Ir labai didelio sono. Jei nori tureti pastoviu problemu su tinklu tai geriausias budas isigyti ka nors is D-Link grupes. Afrikoms salims skirta produkcija. O argi mes juodaodziai? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

e o dabar ziurekit neturiu psp bet uz kokio menesio manau pirksiu ;) ir noriu paklausti ar galima per zebra rimai pasijungti interneta ant psp nes draugas turi interneta zebros ir galvoju eitu pasijungti ar nea :) pas ji bevielis internetas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.