auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

Jei nori kad veiktu psp internetas, routeris turi turet wifi (turi but su antena)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar manes neramina wienas dalykas. man randa prisijungimo serweriu, bet ten parasyta WEP ir reike kodo. tai tas kodas priklauso nuo to pas kuri yra routeris ar pac gali susigalvot koke nori? (as dar tik pradedantysis ant PSP tai klausimu dar turiu :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ajsq :cheers: buwau maximoj ir ten man rado "Dzinsu centro" parduotuwes connect'a, bet nustatymuose WEP, as betka wedziau, bet niekas nuo to nepasikeite ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kam reikia gido kuris paaiskintu kaip padaryti,kad eitu ant psp intikas tiems kas turi zebra ir modema-routeri ZTE Bavo ZXV10 W300 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ajsq :lol: buwau maximoj ir ten man rado "Dzinsu centro" parduotuwes connect'a, bet nustatymuose WEP, as betka wedziau, bet niekas nuo to nepasikeite :D

zinoma, negali prisijungt bet ka vesdamas, nes tas tinklas encryptintas WEP apsauga. Kas cia butu jei visi butu atviri, atsisedi sau ir narsai, komunizmas kazkox :D buna kartais kokiam chili kaime zebros laisvas netas, jei dar neuzrauke, paprastai apie tai buna kokie nors informaciniai zenklai, pvz, "cia veikia zebra internetas"

O siaip kokiu kaimynu wlan pasigaut galima per fuxiuka, jeigu ten adminas uzdejes koki juokinga passworda, tarkim vien vienodus skaicius... arba isvis pamirses encryptint, bet tai cia tikimybe labai maza :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad tas zebros interas liewas belaidis. buwau as lukoile pyliau bendzina poto pabandziau, tai man tik po zebra waiksciojo. tipo rase kad reike prisiregistruot ir kazkiek Lt moket :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kdl cia visi perka routerius jai yra pigesnis dalykas kaip WiFi USB Key :) pvz http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-WiFi-...P/dp/B000FS9R1U tik biski nesuprantu jai as sita dalyka nusipirkciau tai kaip man reiktu ta acc point sukurt, nes siaip db pas mane netas bevilis bet ne per router o per pci adapter :)

Redagavo NgageR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad tas zebros interas liewas belaidis. buwau as lukoile pyliau bendzina poto pabandziau, tai man tik po zebra waiksciojo. tipo rase kad reike prisiregistruot ir kazkiek Lt moket :)

:) nu ne tu ir protingas :) ... reikia turet koda o kodas 1h=5lt na arba menesini pirkt :)

o kdl cia visi perka routerius jai yra pigesnis dalykas kaip WiFi USB Key :) pvz http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-WiFi-...P/dp/B000FS9R1U tik biski nesuprantu jai as sita dalyka nusipirkciau tai kaip man reiktu ta acc point sukurt, nes siaip db pas mane netas bevilis bet ne per router o per pci adapter :)

nieko nesupratau... :) Redagavo Welnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesvarbu koks pas tave provaideris. Su USB WiFi adaptoriaus programa padarysi ACCESS POINT'a. Įdomumui, gali paskaityti gidą apie tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokį? tu bent acess point turi??? ........................... lol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.