auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

Turiu viena klausima istikruju esu zalias sioj srity, neseniai nusipirkau PSP, tai ar butinai reikia to routerio norint pasijungt interneta ar netinka pvz. sitas http://www.bmsmegapolis.eu/lt/catalog/view/?id=50839 ?

Būtinai reikia routerio, šitas adapteris tik ieško (gaudo) routerio interneto ryšį kompiuteryje, bet neskleidžia bevielio interneto ryšio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O pas jus ant bevielio tinklo password'ai uzdeti?

Bandykit restartuot router'i, irgi kartais padeda. Su kompu tada junkites is naujo prie bevielio, matysit ar praso password'o. Jei praso, tai jau, ponai, ji reiktu zinoti... :) Patys (ar tas kas pajunginejo bevieli) ji ir sukuret.

Tada istrinkit PSP sia jungti ir bandykit viska suvesti is naujo. PSP kartais kaprizinasi ir pas mane, buna reik daryt "Edit connection" ir suvesti koda is naujo, tada atsigauna.

Ir dar: nieko blatno internetas ant PSP, pasikursit, pazaisit kokia valanda ir nusivilsit... Bet aisku, pabandyt idomu...

o kur ta bievielio pass rast?

O pas jus ant bevielio tinklo password'ai uzdeti?

Bandykit restartuot router'i, irgi kartais padeda. Su kompu tada junkites is naujo prie bevielio, matysit ar praso password'o. Jei praso, tai jau, ponai, ji reiktu zinoti... :) Patys (ar tas kas pajunginejo bevieli) ji ir sukuret.

Tada istrinkit PSP sia jungti ir bandykit viska suvesti is naujo. PSP kartais kaprizinasi ir pas mane, buna reik daryt "Edit connection" ir suvesti koda is naujo, tada atsigauna.

Ir dar: nieko blatno internetas ant PSP, pasikursit, pazaisit kokia valanda ir nusivilsit... Bet aisku, pabandyt idomu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar yra psp programu wlan rysisui sustiprinti? zn wifiup, bet nerandu is kur parsisiusti!

ar imanoma wlan prie tel prisijungti jei tel padarai viesa prieigos taska? tel viska nustaciau, kitas tel prisijungia, o psp nemato prieigos tasko!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki draugai kai pandau pasijungi interneta ant psp man raso The attempt to obtain IP address has timed out buna raso dar kazka bet esme tame kad nepasijungia ar galite pasakyti kodel?

va kaip viskas atrodo Redagavo berniukas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va bandziau pas drauga pasijugt inerneta ant savo psp ir viskas pavyko o pas mane namie nesigauna ar gali taip but kad mano routeris dar kaip nors apsaugotas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isstatu jau sakė tau, resetink routerį ir nustatyk normalius kodus ir viskas bus ok. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isstatu jau sakė tau, resetink routerį ir nustatyk normalius kodus ir viskas bus ok. :thumbsup4:

vienas pazystamas kai padare reset nebeveike visai internetas :D tai kazkaip neramu kad ir man taip gali nutikt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas pazystamas kai padare reset nebeveike visai internetas :thumbsup4: tai kazkaip neramu kad ir man taip gali nutikt

Taip sakoma "Kas nerizikuoja, negeria šampano". B) Taipkad jai nori išgert šampano, resetink. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip galima nusipirkti psp jeigu nezinai kaip naudotis

Ne į temą

Kaip galima rasyt tokius post'us jei nesi perskaites forumo taisykliu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip galima nusipirkti psp jeigu nezinai kaip naudotis

Ne į temą

pries atsakinedamas paziurek paskutinio posto data!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip gaut ta Wireles rysi?Kaip jy ivest reik?

Pirma reikia wireless router'i tureti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.