auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

O kaip su Zebra? Nes pas mane kompe pavyzdziui yra dar irasyta kazkokia programa, o bandant PSP prijungt ir ivedus tikrai teisinga koda kazkodel neprijungia. Gal kas zino kaip Zebros interneta pajungt?

P.S. dbr vis raso:

the connection to the access point timed out." Ka daryt?

man su zebra irgi tas buvo is pradziu bet paskui su wifi nustatymais pazaidziau ir pradejo veikt jei ka supranti gali bandyt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man su zebra irgi tas buvo is pradziu bet paskui su wifi nustatymais pazaidziau ir pradejo veikt jei ka supranti gali bandyt...

Kad ir kaip keista, bet is tikru pazaidus ilgiau pradejo veikt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taspats buvo , pas manes irgi zebra , ten reikia vienoi vietoi savo numeri parasytir ir @zebra.lt ir pto antroi eilutei vel telefono numeri :? pav. 460*****

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu cia kalbi apie adsl modema kuri seniau duodavo o jis wifi neturi, dabar teo duoda router ir jam jokiu conenct ijungus pc nereik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matau daug kam kyla smulkiu neaiskumu, tai gal pabandysim juos cia ir aptarti.

Kad veiktu internetas, tai reikia, kad namie butu belaidis internetas. Ta prasme, kad namie stovetu Wireless Router arba Access Point.

Jei belaidis internetas namie yra, tada reikia PSP eiti:

Network->Internet Browser.

Tada virsuj kur yra Address, ivedi norima interneto adresa. Spaudi Start. Atsiras langas:

"Select Connection" pasirenki [New Connection]-> Scan.

Is atsiradusio saraso pasirenki savo bevieli tinkla (jei randa daugiau kaip viena, pavyzdziui kaimynu ar dar kieno).Tada spaudi i desine, atsiranda "WLAN Security Settings".

Jeigu tavo bevielis tinklas neapsaugotas password'u (tikrai nepatarciau palikti neapsaugota), tada issirenki eilute "None", jei apsaugotas, tada issirenki ta eilute, kokiu password'o tipu esi apsaugojes, dazniausiai tai 10-ties skaiciu kodas kuri susigalvojai kurdamas bevieli tinkla. Jei viskas taip, tai issirenki eilute "WEP" ir spaudi i desine.

"Wep Key" punkte ivedi koda.

"Address Settings" pasirenki "Easy" ir spaudi i desine.

"Enter the connection name" tinklo pavadinimas, keisti nebutina ir i desine. Toliau matai nustatymu sarasa "Setting List" ir spaudi i desine.

Spaudi X ir atsirandi vel "Select connection" lange. Issirenki savo tinkla ir spaudi X.

Viskas!

Man raso A connection error has occurred. A connection to the access point could not be estabilshed. Pls HELP!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu,kai skanuoju ir randu savo wairlesa per psp tai pasirenku ji,ir kur ta koda vest to wairleso,o kodas wairleso gali but penkiazenklis,ta penkiazenkli koda naudoju kai pc prijungiu su wairlesu :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, viska padariau kaip raso, bet kai bandau prisijungti ismeta "A connention error has occurred. The connection to the access point timed out" ir taip nuolatos. Del ko taip gali buti? Dekui uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matau daug kam kyla smulkiu neaiskumu, tai gal pabandysim juos cia ir aptarti.

Kad veiktu internetas, tai reikia, kad namie butu belaidis internetas. Ta prasme, kad namie stovetu Wireless Router arba Access Point.

Jei belaidis internetas namie yra, tada reikia PSP eiti:

Network->Internet Browser.

Tada virsuj kur yra Address, ivedi norima interneto adresa. Spaudi Start. Atsiras langas:

"Select Connection" pasirenki [New Connection]-> Scan.

Is atsiradusio saraso pasirenki savo bevieli tinkla (jei randa daugiau kaip viena, pavyzdziui kaimynu ar dar kieno).Tada spaudi i desine, atsiranda "WLAN Security Settings".

Sveiki, visi :D Tikiuosi jusu pagalbos...

Va viska padariau iki tiek kiek cia parasyta ir tada suranda mano ten ta SSID | Security | Signal Strenght... Viskas kaip ir gerai bet man neleidzia paspausti ant to mano suiieskoto tnklo. Gal zinot kame problema? Tos raides tiesiog nesispaudzia ( yra pora kaimynu (gal) tinklu ir juos leidzia pasirinkti, o maniskio paspausti taip ir neleidzia. :D Help me...

P.S. to paryskinto sakinio jau nebedaienu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinai sprendima? Kaip panaikinti ta apsauga? (pas mane "Fat" jei ka :D )

Redagavo gratuzo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apsaugos nereikia panaikinti. Reikia tik pakeisti jos tipa. Per ruterio nustatymus <_< ( o seip ta PSP versija neturi reiksmes del wifi)

Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai tada, gal zinai kaip pakeisti nustatymus ? Zinok as su internetu (psp) ir routeriu nelabai ka nusimanau <_< Tik zinau kad tas routeris skleidzia interneto bangas ar kzka pns. Laukiu pagalbos... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai reik prisijungt prie routerio nustatymu , pasakyk kokia tavo routerio firma ir modelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.