auron

Kaip prisijungti prie interneto su PSP?

Rekomenduojami pranešimai

gal zinot is kur gauti ta wep key nes as jo niekur nerandu

paziurek ant savo ruterio kitoj pusei turi but Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Auron , geras ir aiskus gidas kaip prisijungti as bandziau prisijungti aisku pats neturiu bevielio interneto , bet kai bunu namie randa kazkoky access point , bet deja tikriausiai apsaugotas kodu neina prisijungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinot ka daryt kad prisijungtu psp prie neto turiu namie zebros belaidi modema ir kai bandau jungtis raso conecting veliau exchanging key info ir paskui vel is naujo pradeda conecting.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , susiduriau su problema. Internetas iki siol veike normaliai , bet dabar kai bandau jungtis man ismeta Communication with the server failed. A DNS error has occurred.(80410410) Gal zinote kaip istaisyti sia klaida , kad veiktu internetas ? Buciau dekingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu taj chia rejshkia kad nerado acces pointo, pabandyk nuejt i kokia picerija ar i degaline, ten wisalajka randa acces pointa. hmm bet blem mes turim belaidi neta tai turetu veikt :?

Jei pas tawe nustatyta ant pc kad neleistu prisjungt niekas, arba ta koda blogaj suvedi. man ir tjp buwo. wesk didziusiom raidem :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas gali padet? As kai ivedu savo gateaway adresa man nieko neatidaro,o ji tikrai taip ivedu,routeris pajungtas,gali kas padet isprest si problema? Router AirPlus Xtreme G Wireless Router D-link. Padekit kas,labai prasau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man va kokia beda yra prie neto jungiasi be problemo bet i ps store ieiti negaliu,raso kad update'inti reikai mano psp,pas mane 5.50genb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei visi plz atsakyti as prie intiko per browser prisijungiu bet per per homebrew , pvz. virtual globe arba gotube neia tiesiog ismeta jungtis bet mano conectionas buna pilkos spalvos ir neina ant jo paspaust , ka padaryt kad eitu per homebrew prisijungt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip su Zebra? Nes pas mane kompe pavyzdziui yra dar irasyta kazkokia programa, o bandant PSP prijungt ir ivedus tikrai teisinga koda kazkodel neprijungia. Gal kas zino kaip Zebros interneta pajungt?

P.S. dbr vis raso:

the connection to the access point timed out." Ka daryt?

Redagavo r0ocky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.