Holdem

Kokius turite PlayStation 3 zaidimus ?

Rekomenduojami pranešimai

Kokius turite PlayStation 3 zaidimus ? Man paciam idomu, kokius perkat, turit ps3 zaidimus.

As pirkau ps3 su Resistance: fall of man ir Ridge Racer 7. Siandien nuejau i parduotuve ir pardaviau Resistance: fall of man. Biski pridejau ir nusipirkau Ninja Gaiden Sigma :D. Patenkitas kolkas situo zaidimu. Ir is neto ps3 store parsisiunciau Tekken 5: dr, kuo net labai patenkintas:).

Tai mano turimi: Ninja Gaiden Sigma, Ridge Racer 7 ir Tekken 5: DR.

Laukiu jusu zaidimu sarasu :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu tik OblivionIV:Elders Scroll , kietas zaidimas. Kiek bandziau zaidimu demo suzavejo tik Ninja Gaiden Sigma ir Folklore. Noreciau paklausti kaip tu ps store pirkai T5:DR , su kreditine?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo su kreditine - visa. Reikejo i savo akaunta isideti pinigu o tada nusipirkti. Kai nusipirkau, reikejo tik parsisiusti. Pigiai tas Tekken tik 10 euru:].

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo su kreditine - visa. Reikejo i savo akaunta isideti pinigu o tada nusipirkti. Kai nusipirkau, reikejo tik parsisiusti. Pigiai tas Tekken tik 10 euru:].

beje tu is lietuvos? nes kiek teko bandyti, euro variantas lietuvos nepalaiko ir korteliu nepriime. susikuriau usa profaila, belekoki adresa irasiau, tai sulipo, nusipirkom pora zaidu usa varianto. Be to labai idomu kur cia galima zaidimus priduoti ir su priemoka kita psiimti? ridge racer 7 man nelabai patiko, stovi dabar namie nelabai kas zaidzia.

Beje mano turimi zaidimai: Ridge Racer 7, Motoshtorm, Ressitance, Call of Duty, Genji, ryt gaunu Darkness,

is mazu pilnu: tekken 5, lemings, blaster ar kaip jis ten

demo nevardinsiu, visi kuriuos galima parsisiusti :unsure:

Redagavo walley

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje tu is lietuvos?

nea, as is airijos dabar.

Be to labai idomu kur cia galima zaidimus priduoti ir su priemoka kita psiimti?

Airijoje, anglijoje ir dar gal kur nors. Parduotuve vadinasi 'GameStop' :] labai daug siulo variantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea, as is airijos dabar.

Airijoje, anglijoje ir dar gal kur nors. Parduotuve vadinasi 'GameStop' :] labai daug siulo variantu.

taip ir pamaniau kad ne lietuvoj, nes pasmus kazin ar kur rasi kad su priemoka pasikeistum i kita :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.