Svečias dorklei1

ar ps2 nuskaito dvd-rw diskus?

Rekomenduojami pranešimai

Svečias dorklei1

Noriu paklaust vieno dalyko ar ps2 nuskaito dvd-rw diskus.Prasau parasykit(taip ar ne)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ispejimas uz neinformatyvu temos pavadinima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

nu tai ar sunku jums parasyt taip ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesunku, bet ar tau sunku pasiskaityt taisykles ir jų laikytis?

Taip PS2 modeliai v9 ir naujesni nuskaito DVD-/+RW diskus.

P.S. jei paklausi kuo skiriasi tie modeliai ir t.t. dar vienas įspėjimas garantuotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Dar vienas klausimas jei pas mane v4 versija tai tikrai dvd-rw neskaitys a ne :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk aiškiai Impaler pasakė, kad skaito nuo v9. Tai nejaugi sunku nusipirkti DVD-R ? Tuomet nebus problemų ir nereikės rinktis įspėjimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beto DVD-/+rw yra BRANGESNI uz paprastus DVD-R/+ RW. manau tema ishsemta ir galim mojuoti raktais. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pala pala pas mane 5versija ps2 bet rw skaito puikiausiai... o ka cia rasot kad nuo 9???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš wikipedijos (užsienio forumuose irgi panašiai kalbama, bet citata parinkau būtent iš wiki, gražiai ir aiškiai parašyta):

Assembly of the PS2 moved to the People's Republic of China during the development of V9 (model numbers SCPH-50000 and SCPH-50001), which added the infrared port for the optional DVD remote control, removed the IEEE 1394 port, added the capability to read DVD-RW and DVD+RW discs, added progressive-scan output of DVD movies, and added a quieter fan. V10 and V11 were only minor revisions to V9.

Paaiškinimas tik vienas ateina į galvą - 99% tikėtinas, kad nemoki nustatyti PS2 versijos.

0,9% - kad tavo PS2 "per klaidą" skaito tuos diskus.

0,1% čipas priverčia "valgyti" RW diskus nepaisant PS2 modelio versijos. (ant smūgio šovė į galvą).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Ne nu suprantat problema ta kad kiek as rasau i diska dvd-r .Viska padarau kaip priklauso bet nepasileidzia, tai maniau jog idvd-rw diska bandysiu rasyt tol kol pasiseks.(nu cia tikiuosi ispejimo negausiu vel uz nieka)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea, tau DVD-RW nepades, matyt blogai rasai arba lazeris nutriushes jau yra arba naudoji blogus diskus.

Ispejimai duodami su pagrindu o ne uzh nieka, ta atsimink visam laikui. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Kad lazeris nutriuses nemanau nu kad blogi diskai irgi ne tai tikriausiai kad blogai rasau ar negali gerb admine duot linko help kaip irasyt ps2 geima i dvd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nagi yra gi gidas su alcoholiu kapi rasyti geimus parg puslapyje -> gidai -> ivairus gidai skyriuje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, iš šio gido pagal savo SCHP-50004 sprendžiu, jog pas mane yra PS2 v9 versija, vadinasi turi skaityti DVD+R ir DVD-RW diskus, tačiau skaito tik pliusinius. Specialiai nusipirkau, kad pažiūrėčiau, pakuotę tokių ir tokių, įsirašiau tą patį žaidimą į pliusinį ir į RW, bet apie RW rašo taip "Please insert PS or PS2 disc" ir t.t. Žodžiu - neskaito. BET aš rašiau per Alcohol'į, nors PlayManija.NET gide parašyta, jog DVD-RW laikmena yra netinkama, tai tikriausiai dėl to nenuskaito man - taip? Jei taip, tuomet kaip gi kitaip įrašyti man žaidimą į RW, o jeigu ne - tuomet kaip suprasti, juk turi nuskaityti... Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amm.. klausimas vienas, ar anksčiau nieko nesi rašęs į tą -RW? Beto šiaip klausimas, - kurių galų kepti žaidimus į RW? Su idėja, kad galėsi ištrinti jei geimas nepatiks ir įsirašyti kitą? Jei taip, tai nepatariu to daryti (pvz. PSX nenuskaitydavo (bent man, o PSX buvo naujas) erase'intų RW diskų).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.