swetimas

kuria konsole issirinkti?

kuria konsole pasirinkti?  

278 nariai prabalsavo

1. 1. tai kaip?

• wii
      26
    • xbox 360
      168
    • ps3
      84

Rekomenduojami pranešimai

imk xbox 360. Esu zaides su ps3 x360 nes pats turiu x360 ir galiu pasakyt kad man jis labiau patinka nei ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Jai labiau rpg traukia manau ps3 jai labiau ten shooter , fps ir pan ... tada gal xbox aisku xbox galesi zaidimus isirasyt ko negalesi ant ps3 as asmeniskai siuo metu jai pirkciau tai xbox 360 , bet jai butu ps3 nulaustas ar nuchipuojamas tai tikrai ps3 :huh:

Diskai ir įrašymas brangiai kainuotų, siųstis po 25-50GB irgi nekaip...., taigi galvojam galvą, o ne tai, kad jis būtų nulaužtas. Manau tai įmanoma padaryti, bet nebus labai daug pelno iš to. Bet žinoma - pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox'as 360 tai grynas traktorius, dirba garsiai,nervina net kartais mane :huh: jei ieshkai kokiu ishskirtiniu zhaidimu, siulau imti Wii.. ten nemazhai idomiu ishskirtiniu zhaidimu (neshneku apie valdyma dabar, nors jis labai geras) nesvarbu kad atsiras Natal, svarbu kad ant jo geru zhaidimu pakurtu (jei ne vien casual bus :huh:) .. o svarbiausia geimplejus, jei nesi ishtroshkes grafikos, tai imk wii.. ir tegul chia nepeza kad grafika prastesne jo uzh Ps2, nes tik juokas ima (nesakau kai kurie zhaidimai lievai atrodo, bet cia jau kureju zhioplumas) :huh: aishku jo grafika ne kaip X360 ar PS3, bet kaip konsole wii mane suzhavejus iki shiol, vien zelda ko vertas ;) beje jis labai mazhas,kompaktishkas ir galetum losht dar ir Gamecube geimus, beje daug geru geimu pasirodys ant wii (pagiezha, musamara ir dar visokiu rpg ir t.t) na, cia jau tau beliko spresti.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausiai nusipirkti visus tris: X360, PS3 bei Wii, ir tada nekils jokiu klausimu...

Ne į temą

Bet tu kaip matau neturi nei vieno :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakysiu tik tiek neimk WII nes aš turiu ji beveik nuo jo paleidimo datos ir dabar nelosiau su juo gal puse metu nes ant mano hd tv jis baisiai atrodo žaidimai neidomus vienintelius žaidimus žaidžiau su prierašais sports nes kitkas ant WII yra nežaidžiama.

Na ps3 turėjau tik savaite be visu tu jo super žaidimu tai galiu pasakyti tik tiek man patiko linux :huh: ir man rankas skaudėjo nuo nepatogaus pulto :huh:

Na o apie xbox 360 mano nuomone žinot

Ne į temą

Jis dievas Joke :huh:

Spręsk pats nes pačiam reiks tą pasirinksi naudotis rinkis pagal poreikius nes vienam patinka kitam ne.

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neik Wii imk arba xbox 360 arba ps3 , jai turesi pinigu zaidimams pirkt tai imk ps3 galesi zaisti ir ps2 zaidimus ant jo man rodos :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip trn del x360 gedimu?kazkur skaiciau dar sitam forume,kad kazkokia raudona lempute ar kas pas daugeli yra?

naujuose xboxuose jau istaisyta sita problema, boxas turi but pagamintas ne seniau 2009 m.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk x360 tikrai nepasigailesi, esu zaides su x3660 ps3, ir tikrai, didesni ispudipaliko x'as. Pats galvoju ji isigyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox gerau nes zaidimus gali siustis is neto. O PS3 zaidimai nemazai kainuoja o wii nzn del ko, bet man asmeniskai iswis nepatinka ( cia tik mano nuomone).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox gerau nes zaidimus gali siustis is neto. O PS3 zaidimai nemazai kainuoja o wii nzn del ko, bet man asmeniskai iswis nepatinka ( cia tik mano nuomone).

O kad i xbox irasyti zaidimus neoriginalius tarkim kur is torrento arba lm parsisiunti tai rek flashint arba cipuot? :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siuo metu siulyciau imt xBOx 360, ba yra galimybe siusti grajus is torrentu ir lost juos ant chipuotos konsoles, bet kai isivaziuos bluray tada ps3 bus geriausia konsole is dabar esamu konsoliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk PS3. Turi daugiau funkcijų ir nemokamą online. Turėdamas xbox360 turėsi mokėt už online funkciją. Žaidimų kainos tokios pačios, tik PS3 turi daugiau exliuzyvų. Be to ir tarp ateinančių žaidimų PS3 turės daug ką pasiūlyt, tuo tarpu xbox360 nelabai ką anonsavę. Vien tik dėl tokių ateinančių žaidimų kaip uncharted 2, gran turismo 5, heavy rain, god of war 3 apsimoka PS3 pirkt, o kur jau išėję žaidimai ir kiti ateinantys kaip white knight chonicles, ratchet and clank, MAG. Visi pliusai tik PS3 pusėje. Vienitneliu xbox360 pliusu laikyčiau LIVE sistemą, nu bet ji mokama :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.