tomas2000

del 3.50 versijos

Rekomenduojami pranešimai

pas mane dabar yra 3.03 versija be tkai ikeliu updateri i 3.50 raso Curupted data kodel taip raso??? pasakykit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu reikai nes puiratke galiu pasigamint tada

tai tu downgradinimui cia?

gali gi ir 3.03>1.50

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi sakau man reikia zinoti kodel ta raso ir kaip ta versija pasidaeyti atsakykite i klausima mano o neklauskite savo idomybiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi sakau man reikia zinoti kodel ta raso ir kaip ta versija pasidaeyti atsakykite i klausima mano o neklauskite savo idomybiu

Tai tau durneli ir raso kad tavo versija iskart i 1.50 galima downgreidint o poto i 3.40oe ar 3.51(oe) updeitint... tau nereik i 3.50 ar tu nesupranti... bando tau zmones padet o tu cia nusisneki..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi GTA:LCS (nepatchinta) arba Lumines umd diskuos ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as zinau kita buda man jus pasakykite kaip is 3.03 pasidaryti kazkaip reikia kelti ne paprastai o kaip Softa o as nekeliau niekada tuo softo budu tad pasakykite nenrvave zinau at duxa zaidimo reikalaujanti buda bet man reiik kitaip bo ** neturiu tu pgiiu zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra variantas PSP nulauzimui is versiju 2.81-3.03 i 1.50 (kaip supranti, cia ne mano idejos, o tik informacijos pasidalinimas), bet jis reikalauja

- Originalaus GTA LCS UMD disko (bet kokio regiono), kuriame butu PSP v2.00 atnaujinimas.

Kitokio varianto NERA arba as jo nezinau. :?

Tiesa zaidima gal gali pasiskolinti is pazistamu :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tomas2000 nenoretu pasidalinti savo ziniomis su kitais?

O jei nori update'int savo 3.03 i 3.50 (nors as irgi nesuprantu kam), tai pabandyk is cia http://www.psp-hacks.com/file/1164 parsisiusti, ir pabandyk is naujo. Tikrai turi gautis, jei viska padarysi zingsnis po zingsnio.

Tik as tai 3 kart pagalvociau pries ta darydamas...

Nebent tu cia apie oe sneki...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.