Degiz

Overlord 2

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklausti ar kam nors lagina si zaidima?pvz kai as ieinu i didesni plota tai matosi toks trukciojimas.kiti zaidimai veikia kuo puikiausiai,bet sis ;) .zaidimus visada isirasau i HDD,tai DVD itakos neturetu tureti.jei kam nors ta pati problema plzz atrasykit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man ant 1.5fw su 3rd part pacu veikia labai gerai jokiu lagu. Gal jau xbox kasnors negerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklausti ar kam nors lagina si zaidima?pvz kai as ieinu i didesni plota tai matosi toks trukciojimas.kiti zaidimai veikia kuo puikiausiai,bet sis ;) .zaidimus visada isirasau i HDD,tai DVD itakos neturetu tureti.jei kam nors ta pati problema plzz atrasykit :thumbsup4:

nezinau.as xbox 360 elite jau puse metu turiu.pastebejau kad pas mane stringa tik 1.6 ixtreme versijos zaidimai,tai pabandziau persirasyti i 1.6 is 1.5 bet vistiek tas pats.ant kitu 1.6 zaidimu lagina mazai,bet ant overlord 2 labiausiai.shock gal zinai kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk persirasyt i 1.51 gal pades. Arba gal kokiu update neparsisiuntei.

man meistras perrase.o tau asmeniskai nelagino ten pradzioj kai su vaiku pradedi?,nes man pasirode kad ten labiausiai lagino.galvojau gal cia relyzas kaltas.pas mane dagger relyzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal blogai israse? koks diskas? ant kokio greicio rasiai?

pas mane diskas verbatim.rasiau su img burn programa ant 1x

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man niekada nelagino, ir jis is HDD losia. Nezinau, gal pabandyk su activation.iso. Gal pades. O seip tai nieko padet negali, nebent i kita diska rasyt, bet cia manau nepades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia atmesti galmybes, kad pc dvd-romas kaltas. Jei turi galmybe pabandyk isirasyt pas drauga ar kur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.