WhyOrWho

Luzta pc kai rasai failus i DVD arba CD

Rekomenduojami pranešimai

Viena zodziu pwz rasau per NERO (meginau wisas v) pastringa meginau per Ashampoo Burning Studio irgi irase kelis diskus norm paskui pradejo strigt paskui isvis rasai pastringa meginau alchohol lig ir niekas nestrigo po kokiu 9-10 irasimu stringa WIN PERASIMAI NEPADEJO ? Kame Reples Motinine?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

HDD tikrai nepazeistas nes Formatavau wiska dariau nu wnz isidejau sena dvd roma ten buvo biski suluzes

taj wiskas ok tik db naujo roma reiks nusipirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir susidūręs su šia bėda. Iš pradžių Nero įrašinėjo kelis kartus ilgiau failus, nei paprastai (greitis tas pats, mažiausias), visa OS "užlagindavo", vėliau "pasiligojo" ir skaitymas diskų, kol galiausiai nieko nebesugebėdavo nuskaityt iš disko (tiksliau, kai kopijuodavau failą į kompą, tai laikas kuris liko iki perkėlimo pabaigos vis didėdavo, kol išvis dingdavo...). Sakyčiau, kad tiesiog lazeris nusidėvėjo nuo daugybės diskų "šutinimo". Aš šią bėdą išsprendžiau lengviausiu keliu - pakeičiau DVD - ROM'ą. Nors kai senąjį ROM'ą pas kaimyną kompe pajungėm (čia kai jis pas mane visiškai buvo "nusibaigęs"), tai vis kas buvo gerai... Kažkokia misterija... Siūlyčiau keist ROM'ą juolab, kad jie ir nauji, palyginus, pigūs. P.S. Man OS perrašymas ir nepadėjo. Na gal kas protingesnę mintį duos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk naudot cdburnerxp. Ten nemokama programa ir ji bent jau man mažiau apkraudavo pc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.