Regisz

Xbox 360 pultas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ,ketinu pirkt pulta tai noriu uzduoti pora klausimu.

1.Ar man pirkt si ,Ar man pirkt orginalu bet deveta

2.Ar neorginalus yra patvarus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia ir yra originalus :) (atrodo taip pat)

Redagavo citky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koks tau skirtumas ar devetas ar ne, nemanau kad ten savininkai tuos pultelius gadino ar pan ;D man tai jokio skirtumo as imciau deveta nes pigiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad mačiau kažkur kad už 50lt parduoda belaidį joistiką, nuo rrod konsolės, tik pasiieškok ir tikrai rasi nebrangiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

normalus tas pultas, gali ir is cia pikrt jei deveto nenori. be to cia tikrai nebrangiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu man pasakyk normaliai ir t.t.

Kam tau tas neoriginalus, ar tau manija turėti šūdinus daiktus? Nesuprantu aš tavęs, tau gausi ~80Lt ten siųstis, negeriau lietuvoje pasižiūrėti originalų pultą? Bent žinosi kad turi gerą daiktą!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau geriau is lt paimt, kai orginalus us laidu eina ~50, belaidziai ~80. Beto kas iesko randa ir pigiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

originalai gerai laiko geros kokybes jie palyginus su PS3 tuos paimdavau ir perpuse perlauziau susinervines o vat xboxo joystyko niekaip nesulauziau kiek meciau kiek trankiau kaip veikia taip veikia nes jo tiesiog neina perlauzt per puse geros platmases joystykas imk originalu nesigailesi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai paieškojus ebay, tai galima rasti ir naujų XBOX 360 džoistikų gana nebrangiai arba kartais net labai pigiai. Prieš mėnesį nusipirkau visiškai naują X360 belaidį džoistiką už ~55lt (čia kartu su siuntimu iš UK).

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad neoriginalu nusipirkt dar pajeiskot reikia, ir tai bus koks blackcats.

Man atrodo "Mad Catz" ne "blackcats" turejai omenyje kolega :]

Turejau gan kelis ju laidinius modelius, bet prie ju niekada nepripratau, pavirsius labai slidus plastmases, ir forma ju nera patogi - sonai kampuoti.

X-guide button popierinis logo ir start+back mygtukai durnoi vietoi ir t.t zodziu rankose jauciasi labai pigiai. Aisku svarbu veikia, bet su orginaliu jie nelabai lyginasi. Siulytciau tik tiem kurie ilgai su xbox nelosia, arba tiesiog turet kaip antra joistika draugui losiant split screen

cia sneku apie sita

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau manau lietuvoj gal ir toj pacioj playmanijoj gautum uz 80-120LT tai kai primeti gali siustis is DX uz apie 75LT gausi neoriginala o labai panasu i ji" ir tau reikes laukt ~apie tris savaites kol jis ateis... taigi mano nuomone imk tu lietuvoj originala ir busi ramus

per skelbimus pereik uzsidek paieska kokia "xbox 360 RROD" susirask perdegusiu xboxu ir parasinek savininkam gal atiduos dalim

Tentas prie PC dar jungiasi, o šiaip devėtą imk, pultai patvarūs ir gerai laiko.

lul wut? wirsuj parasyta kad for xbox360. bet nieko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lul wut? wirsuj parasyta kad for xbox360. bet nieko

Ne į temą

For PC and Xbox 360: Xbox 360 Wireless Controller for Windows works with most Windows XP-based PCs and Xbox 360, delivering a consistent and universal gaming experience.

Redagavo dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.