plastiks

Rock Band 2

Rekomenduojami pranešimai

Man toks klausimas iškilo, googlinau, bet neradau atsakymo tai gal čia kas žinosit :D

Problema ta, kad kai dainuoju su XBL headset atrodo kartais jog ta rodyklė manes neklauso. Pavyzdžiui eina ta linija aukštai, o rodyklė žemiau jos, nors rėkiu garsiau ir tyliau vistiek neužeina ant linijos, laikosi žemiau. Kartais buna atvirkščiai, linija žemiau, o rodyklė aukščiau ir niekaip neina jos užvesti ant linijos. Ar su oficialiu Rock Band mic'u ar ten kokiu MadCatz dainuojasi geriau, ar jokio skirtumo?

O šeip jei apie Rock Band tai su gitara (GHIII Les Paul Wireless) groju ant Expert laisvai, tik kaikurios dainos iš "Impossible" nelabai dar :D žadu pirkti "MadCatz Portable Drum Kit" (60-80LT eBay, be siuntimo), nes gaila mokėt 300LT už oficialius :\ gal turite kas kokių tai atsiliepimų apie juos?

Įdomu būtų sužinoti kaip kitiems lietuviams sekasi grot, dainuot :D

Redagavo plastiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas. RB2 mano vienas pagrindiniu geimu. Dar GHM palosiu, bet vien del dainu, nes pats geimas sux. Groju su gitara. Aisku, ant experto :( Cia nelabai noriu issiplest, nes bus grynas offtopicas. // Manau tu bandyk dainuot, o ne rekt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

///

Pabandžiau ir aš su headset'u padainuot, tai man tas pats :D Išvada ta, kad reikia mikrafono originalaus, nes neina išspaust aukštų natų su paprastu headset'u .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rock band mėgstu labiau nei guitar hero, išimtis tik guitar hero:metallica, bet šiaip rock band labiau primtinas, ypač laukiu rock band: the beatles. Dainuojant su headsetu man lygiai tas pats kaip ir jum, reik sakytis mikrfaoną iš dealextreme.com, nebrangūs ten. Gitara pas mane GH:WT, bet norėčiau išbandyt Rock Band gitarą, žaidžiu jau ant expert, bet visu dainų dar nesugroju, vienas geriau kitas blogiau. Daugiausiai sėdžiu prie bugnų, ten jau be problemų grot ant expert, pats esu prisijunges elektrinius bugnus, tai visai kitas žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O kaži būna tokių perėjimų, kad būtų vienam gale 3,5mm in, o kitam 2,5mm out ? Taip lengvai galima būtų pasijungt kokį geresnį mikrofoną :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažin ar veiks belekokį mikrafą sugrūdūs į XBOX controller'į, girdėjau kad veikia betkoks USB mikrafonas. Įkiši mikrafona į patį X'ą tada įjungi wireless joysticka ir Rock Band'as turėtų susigaudyt kad mikrafonas prijungtas ;) bet vistiek manyčiau geriau originalų Rock Bando mic'ą pasiimt ir nebus jokių problemų ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ha, kaip nesveikai tuo pačiu metu ir grot su gitara, ir dainuot .. :help:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.