Vytautasxp

hitachi spoof hitachi

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu siuo metu du xbox ir abu galima sakyt yra "mire" vienas rrod su 78 hitachiu, kitam yra e65 erroras kaip suprantu bloga fw imesta (org fw ir key turiu). 79 romas isvis neatsidaro jau ir nebesinori man su juo zaist bandant atgaivint, ieskojau info, bet neka te radau kaip spofinta viena hitachi i kita. Mano atvejo butu is 79 i 78 versija. Gal kas kanors panasaus esat dare?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip labai paprasta tai padaryt su jungle flasheriu jei key turi paprasciausiai issisaugok orig fw ir irasyk i ta gera dvd roma nes 78 nuo 79 modelio fw niekuo nesiskiria jie flashinasii taip pat tik reikia 79 unlock cd ir abu pereina i mode b taip pat, tai vat isirasai i 79 orig fw nuo 78 modelio su Flas spoof data tabu is jungle flasherio ir tada nusiflashini kaip 78

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu cia labai viska painiai supyliai, matai yra taip pas mane 79 blogas yra ir jis isvis neatsidaro ir pc i ji nereguoja, bet as turiu jo org ir key, tai manau man su tuo paciu 79 nieko daryt kaip ir nereikia, tik reikia 78 draiva nuflesint su 79 hitaciu key?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu cia labai viska painiai supyliai, matai yra taip pas mane 79 blogas yra ir jis isvis neatsidaro ir pc i ji nereguoja, bet as turiu jo org ir key, tai manau man su tuo paciu 79 nieko daryt kaip ir nereikia, tik reikia 78 draiva nuflesint su 79 hitaciu key?

taip nufleshini 78FK su 79 hitachi raktu ir padaryk spoof data ir padirink hitachi 79 paspausk ok ir nuflesins ir bus viskas ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Pasijugi cd ruma prie kompo

2.ijungi kompa ir xboxa kartu kelis kartus atidarai ir uzdarai stalciu kai pakibineja kompas

3.Isijungi jungel flesher ir spaudi virsui Hitachi GDR3120 tada kur yra Port Properties Susirandi savo Hitachi

4.kai susiradai spaudi Send Mode-B ismeta lentele atsidarai hitachi stalciu ir spaudi ok

5.kai kompas suranda tavo cd ruma pasiranki ji kur yra Drive turetu atrdyt kazkas panasaus kaip [HL-DT-ST DVD.....]

6.Tada spaudi Flash iXtreme (ji nufleshini jeigu buvo nenufleshintas)

7.kai nufleshinai tada spaudi Flash Key Sector ten irasai savo seno cd rumo rakta spaudi ok

8.kai tai padariai Spausk Flash Spoof Data tada pasirink 79 spausk ok

kaip ir viskas tada jau buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui :D dbr dar vienas toks idomus kalausimas ar galima tarkim du dvd-romus nusiflesint su vienodu key ir keitinet juos xbox'e kada nori. Tarkim vienas flasintas nauja ixtreame ir jis neima nauju geimu, tada turint kita nuflesinta su sena xtreame fw isidet kad paleistu geimus be stealth failu. Yra toke galmybe?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui :D dbr dar vienas toks idomus kalausimas ar galima tarkim du dvd-romus nusiflesint su vienodu key ir keitinet juos xbox'e kada nori. Tarkim vienas flasintas nauja ixtreame ir jis neima nauju geimu, tada turint kita nuflesinta su sena xtreame fw isidet kad paleistu geimus be stealth failu. Yra toke galmybe?

aisku kad gali. Tik kas nuo to pasikeistu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.