LiquiD

Tony Hawk's Project 8

Rekomenduojami pranešimai

Tony Hawk's Project 8

Nuotrauka

Kaip jums šis "klasikinis" žaidimas? Aš jo dar neturiu ir klausiu turinčių ar verta siūstis? Kokių naujovių yra šiame žaidime?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu pasakyt eilinis TH atnaujinimas.Geriausi buvo ir bus 3,4 ir u1.Siaip isbanyt verta.Vieniems patiks kitiems galbut ne...Tiesa kas labiausia nuliudino tai pacio zmogaus kurimo galimybes.Pasirenki 1 is keliu zmogu ir gali jam pakeist sukuosena drabuzius...Zodziu maziau zymei galimybiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kokį Tony Hawk geriausia dabar būtų siųstis? American Wastland ar kokį kitą? Patarkite, nes man patinka ši žaidimų serija, tačiau noriu pasiimti gerą žaidimą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žinau kokia naujausia, tačiau man reikėtų sužinot Jūsų nuomonę, kuri yra GERIAUSIA.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant pc naujausia versija yra american wasteland,tai ir ant ps2 AW rodos naujausia

Naujausios yra Downhill Jam ir Project 8, o tik po to AW. Geriausia ko gero 3 ar 4 dalis , dar man Underground 2 labai patiko. Na šiaip kirtikų tai labiausiai vertinama 3 dalis (gamespot'e jei net 10 duota) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manyciau siuskis AW ji pirmesne isejo man labai patiko tik tiek kad trumpoka. Project 8 dar nzaidziau bet man atrodo Aw fainesne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu wa per sawaitgali perejau tony hawks project8 Galiu pasakyti kad wisiska nesamone zaidimas padarytas labai puikiai labai gereai grafika atkurta ypac gerai sugalwoti laudingai,bet deje jis yra nuobodus.kiekvienoje miesto dalyje tos pacios misijos arba labai panasios beto istorija jai taip galima ja pavadinti labai trumpa. Toni hawkas daro nauja projekta "project8" ir tu wisa zaidima stengiesi patekti i geriausiu 8 galwoji kad tada prasides wisas zaidimo idomumas bet kai patenki zaidimas pasibaige.Pradzioj negalejau atsizaisti tuoj pradejo nusibost kol galiausiai is 200 vietos pakilau i 30 ir wisiskai nusibodo na bent paskutine misija su tony hoku buwo tikrai idomi. galiu pasakyti jai nori stebeti zaidimo grafika ir pan. imk Project8 jai nori linksmai ir idomei praleist laika jimk AmericanWasteland

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kjp rejkia perejt ta misija kur FUN PARK'e daug rejlu pristato ir rejkia sticker slapint tuos plakatus..? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.