Impaler

PlayManija.net vs. Games.lt

Rekomenduojami pranešimai

prabalsavom.

PS: games.lt sucks pm.lt owns. end of the deal

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai paskaiciau komentarus dvikove tai man baisu pasidare kai pradejo rasyneti games nariai apie playmanija ir ir atvirksiai as turiu ir playmanija ir games nickus ir galiu pasakyti. Kad games ir playmanija yra man du skirtingi dalykai. :D bet as vistiek balsavau playmanija,nes jis patinka del konsoliu gidu duk ir forumu geru o games ten yra naujienu pasiskaityti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vien jau tas, kad antitechno užsiregistravo čia vien dėl to, kad, kaip jis sako, "apginti" games.lt (pastumti ant PM vartotojų) rodo jo nesubrendimą, tai manau šituo ir galėtume užbaigti tą flame war ir pradėti rašyti tikrus argumentus.

Aš, beabėjo, prabalsavau už PM. Čia užsiregistravau kai dar neturėjau konsolės. PlayManijoje visada gaunu atsakymus į man iškilusius klausymus, tiek sukuriant naują temą forumę ar apžvelgiant senąsias, tiek parašius PM'ą betkokiam nariui.

Kam man eiti i games.lt ir klausti konors, kai žinau, kad atsakymai bus: "nzn", "nes tu lopas todėl tau neveikia" "uzsiregistruok www.IAmGay.mybrute.com!", kol galų gale kasnors gal ir atsakys į mano klausimą. Žinau, kad jeigu konors paklausiu čia tai man atrašys tik tie žmonės kurie žino.

Vienu žodziu visom keturiom už PlayManija. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas turi games acountus tas sako kad Pm s**** ,o kai turi Pm acounta tai sako kad games.lt s**** .Pasakykite,kad as klystu :D .O siaip as prabalsavau uz Pm ir as manau jis bus laimetoja :D

Redagavo dinamitasas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai uzsiregines abiejuose ir ten rasau, kad uz juos pralsavau ir lendu i sikna, o cia rasau kad uz plm prabalsavau ir taipogi lendu i sikna, fainai cia ane :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai uzsiregines abiejuose ir ten rasau, kad uz juos pralsavau ir lendu i sikna, o cia rasau kad uz plm prabalsavau ir taipogi lendu i sikna, fainai cia ane :D

Tai uz ka prabalsavai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai uzsiregines abiejuose ir ten rasau, kad uz juos pralsavau ir lendu i sikna, o cia rasau kad uz plm prabalsavau ir taipogi lendu i sikna, fainai cia ane :D

Xi xi xi :D Patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos dar vienas dalykas - PM suteikia skelbimus, išsamenės informacijos ir geriausias dalykas suteikta pagalbą ir atsakymai. Games.lt man neprilipo, kažkurį laiką ten buvau, bet jau kai žinojau, kad pirksiu konsolę - užsiregistravau ir pasilikau čia.

Šiaip ar taip čia labai tvarkingas forumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va prabalsavau uz playmanija. Atrodo, kad playmanija laimes :thumbsup4: Bet kazin ar laimetu jei games.lt siulytu klbuo naryste kiekvienam kuris balsuoja -_- Visi vaikai kai subalsuotu... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prabalsavau uz playmanija, bet vistiek ne playmanija su games.lt lygint, bet man playmanija vistiek yra ir bus geriausia :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma as taip pat pareiskiau savaja nuomone prabalsuodamas uz PlayManija. PlayManijos portale renkasi solidesni zmones, nei Games.lt svetaineje. PlayManijoje visi yra supratingi, administratorius yra grieztas ir jis nesnaudzia (tokiu ir reikia kiekviename portale). Be to ir vartotoju intelektas yra aukstesnis (juk Games.lt svetaine net nenutuokia, kad parsisiuntineti zaidimus ar kitas programas yra daug pigiau nei juos pirkti parduotuveje). Si svetaine tik irodo, kad Games.lt lankosi nepilnai subrende zmones. . Taip, kad zmones eikite visomis keturiomis uz PlayManija! Tegul PlayManija laimi sia kova! :thumbsup4:

Ne į temą

PlayManija rules!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Greiciau baigtusi sitas puslpais ir Impaler uzdaryto sia tema taip kad rasykit kas dar neparaset!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visu pirma as taip pat pareiskiau savaja nuomone prabalsuodamas uz PlayManija. PlayManijos portale renkasi solidesni zmones, nei Games.lt svetaineje. PlayManijoje visi yra supratingi, administratorius yra grieztas ir jis nesnaudzia (tokiu ir reikia kiekviename portale). Be to ir vartotoju intelektas yra aukstesnis (juk Games.lt svetaine net nenutuokia, kad parsisiuntineti zaidimus ar kitas programas yra daug pigiau nei juos pirkti parduotuveje). Si svetaine tik irodo, kad Games.lt lankosi nepilnai subrende zmones. . Taip, kad zmones eikite visomis keturiomis uz PlayManija! Tegul PlayManija laimi sia kova! :D

Ne į temą

PlayManija rules!
kaip zvengiau kol skaiciau ten ta linka skaitydamas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prabalsavau uz playmanija, games.lt jau senokai nesilankau, nes playmanija suteike daugiau naudos, pvz. gidai, reiksmingos temos ir t.t. , o games.lt tik daug naujienu, zaidimu aprasymu ir begales bereikalingu temu pvz. Buvau rades tokia: Kaip sugadinti vaizdo korta :D (ar kazkas panasaus, tiksliai neatsimenu pavadinimo).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.