G1edrius

Fallout 3 Operation Anchorage And The Pitt DLC diskas.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi girdejau, jog sis zaidimas yra 3rd wawe? Tai jeigu as ji nupacinsiu ir yrasysiu i harda ir zaisiu su senu fallout 3 disku, ar didele tikimybe gauti bana? ar zaisti isvis offline?

Ne į temą

Jeigu tema nevietoj labai prasau neduokit ispejimo, nes tikrai nezinojau kur kurti tokia keista tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi girdejau, jog sis zaidimas yra 3rd wawe? Tai jeigu as ji nupacinsiu ir yrasysiu i harda ir zaisiu su senu fallout 3 disku, ar didele tikimybe gauti bana? ar zaisti isvis offline?

Ne į temą

Jeigu tema nevietoj labai prasau neduokit ispejimo, nes tikrai nezinojau kur kurti tokia keista tema.

nemanau kad noretum savo harda pazymeti su situ patchu kurio jokiais budais negalima rodyt online :dance: ,ir po to jau neisimsi tu dlc,geriau atsisiusk dlc 900mb abu situs ir tiesiai i HDD susimesk,kam dar per ta diska mest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na visu pirma tai tai ka pachini,stealt failai,jie i hdd nesiinstaliuoja,jie lieka diske,o diskas vienkartinis galima sakyt,susiinstaliuoji ir meti po to lauk,tad jei man taip, as taip ir padaryciau.net gero disko nereikia,pakanka ir acme. o is viso tai seniausiai jau laikas buvo ir persifleshint... :nunchuks: o per diska tam kad pigiau kainuotu manau.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kolkas man tikrai neisejo perfleshint, o dar kai silveris esu... O seip tai tikrai ketinu perfleshint. Dekui jums uz pagalba. Ir tikrai neketinu ardyt DVD kad susiklet kazkokius DLC...

Redagavo ViPeRkillz
ne DVD ardyt reikia o HDD :) bet anyway daryk kai nori ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.