Omega

Originalios ausines

Rekomenduojami pranešimai

Turi problemu su originaliom ausinem? Tyliai groja? -nebeda. Iseitis yra viena. Ciupk lituokli i rankas ir pirmyn. Atsidarai ausiniu galvutes pilkaji dankteli, apziurai garsiakalbi is magneto puses ir turi pamatyti varza kuri slopina garsa (tokia kvadratine juoda). Kaip matote sioje foto yra A ir B kontaktai (pas jus turetu buti jis prilituotas prie A kontakto). Laideli reikia perkelti kaip parodyta nuotraukoje. !!SEKMES!!

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:D gal galetum iliustruoti kokia foto. butu ishviso liux! + tashku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar zenkliai padideja garsas? kaip kokybe nesuprasteja? Siaip tai man tai nelb tinka tos ausines krenta is ausu kai staigiau galva pajudini biski gal ausys perdideles :lol: Gal pasiulytumet kokias ausines? kazkokios girdejau yra in-ear? gal kas turit tokias? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokybe nesuprasteja bet skirtuma tikrai pajausi uztikrinu :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) gal galetum iliustruoti kokia foto. butu ishviso liux! + tashku.

:roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tos ausines tikrai tyliai groja, ir netinka mano ausims taip pat. Bet cia ne beda, nes turiu ausines nuo SONY walkman'o mp3ioskes, tos groja garsiai. tiktai irgi nelabai tiko i ausis, tad padariau paprastai, nusipirkau ausines uz 6 lt. ausines i siuksliadeze, o kempines panaudojau, dabar jos laikosi gerai:D

o tos baltosios bet kokiu atveju netinka prie juodo PSP, be to nenaudoju mp3 klausymui, nes labai jau didelis ir sunkus plejeris lyginant su ziebtuvelio dydzio walkman'u, tik tiek kad turi ta atseit distancini praskipint gabalams... zodziu tu PSP ausiniu man nereik, guli dezej.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai as pvz ir zaidimus zaidziu su ausinem ir filmus ziuriu.. viska zodziu :lol: nes per tuos cipcikus tai ten isvis neimanoma , foniniam igarsinimui tik :P tai Inpeace ant originaliu uzmovei dar vienas kempines ir tipo gerai? gal zino kas kur yra pirkti tokiu antgaliuku? kazkur maciau yra kirtingu dydziu pirkt tu ausiniu antgaliu.. O gal in-ear geriau? Pvz koss plug..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koss labai nepatogios, ta guma gerai izoliuoja bet ir sunku isidet ir seip yra geresniu varijantu, kai ant sony-erricson wallkmano kaskurio regis w800i ten ausines tobulos, tokio tipo manau geriausios

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu eriksona walkmana W550i tj tos in-ear ausines tiesiog tobulos tik man jos per daug garso duoda ;) Laikosi puikiai ;);)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu eriksona walkmana W550i tj tos in-ear ausines tiesiog tobulos tik man jos per daug garso duoda ;) Laikosi puikiai ;);)

gal foto pauploadintum kaip jso atrodo ;) snd reiktu m,an nusipirkt kokias ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norit gero garso,nusipirkit geras ausines,aisku tos kur i ausi isikisa niekad neatstos isoriniu geru,cia nereik nei lygint bet kur mieste einant tai vidines labai gerai,na as pirkau ir tokias ir tokias, tai garsas geras,ir zemu ir aukstu normaliai,tik nereikia uz 20 lt pirkt ir paskui galvot kodel taip prastai groja ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norit gero garso,nusipirkit geras ausines,aisku tos kur i ausi isikisa niekad neatstos isoriniu geru,cia nereik nei lygint bet kur mieste einant tai vidines labai gerai,na as pirkau ir tokias ir tokias, tai garsas geras,ir zemu ir aukstu normaliai,tik nereikia uz 20 lt pirkt ir paskui galvot kodel taip prastai groja ;)

tai suprantu ;) man tai svarbiausiai kad jso nekristu is ausu nes pvz originalios psp ausines tai man krenta daznokai ;/ tai sakau gal tos laikytu kazka is creative ziurejau dar ten su antgaliu komplektu yra ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.