Sergejus

Play Station 2

Rekomenduojami pranešimai

Karoce as nusipirkau Utenoj parduotuvej Play Station 2 kompa o poto nunesiau i turgu kad cipa idetu ir man idejo Modbo cipa uz ji sumokejau 190 Lt. Pas mane mazesnis ir naujesnis Play Station 2 modelis.Atsisiunciau is intiko Play Station 2 zaida ir pabandziau paleist,tik viena karta pasileido tada pabandziau kitus zaidus paleist bet jie nepasileido o veliau nepaleido net ir to zaido kuri pirma bandziau,buna parasyta "The disc cannot be played" arba "The disc could not be read". Kodel taip yra gal kas zino ka reikia darit kad taip nebutu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O dieve gal tau su galva negerai taigi musu Impaler kiekviena karta kartoja nu gi nelieskit to ModBo konfiguraciju o man atrodo kad ir cipas neveiktu disc cannot be read nerasytu turetu rasyti kad tipo ne PlayStation ar Ne Playstation 2 diskas tokiamraudonam fone!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaskur buvau rades, kad edmas sake jei rodo modbo logo galima nustatymus keist drasei. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu MI klona ir kai irasau i Verbatim diska taip pat raso o kai irasau ta pati i acme diska tai viskas gerai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.