audriusvaldo

1 vs 100

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu pamėginti išlošti prizu ir šeip išmėginti ši žaidima, bet man neleidzia jo parsisiusti.Aš esu auksinis narys.Užsistatau "schedule reminder" 19:30 žaidimui, bandau siusti kas minute pries starta apie 10 minuciu, tada po prasideda zaidimas irgi pabandau, bet raso "you can't download this game".Bandziau per kelis zaidimus, kelias dienas.Kame cia problema ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noriu pamėginti išlošti prizu ir šeip išmėginti ši žaidima, bet man neleidzia jo parsisiusti.Aš esu auksinis narys.Užsistatau "schedule reminder" 19:30 žaidimui, bandau siusti kas minute pries starta apie 10 minuciu, tada po prasideda zaidimas irgi pabandau, bet raso "you can't download this game".Bandziau per kelis zaidimus, kelias dienas.Kame cia problema ?

na gal priklauso nuo to prie kokios salies esi prisiregistraves.

as pas save pasirinkau UK ir galiu pasijungti i zaidima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne tik nuo salies kokia pasirinkes, bet ir nuo IP adreso, jie juk mato kad lietuviskas IP'as ir gali but del to neleidzia.

Cia daugelio dalyku neleidzia parsipust de to kad "Region is not suported".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vakar irgi neleido kazko, spaudi download ir tipo negali parsiust, nors visus kartus pries vakar leido zaisti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.