grameris

The blue screen of death

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu problema pradejo atsijungintet pc ir rodyt " the blue screen of death". Kuo toliau tuo dazniau jis atsiranda ( bentjau man taip atrodo ). Gal kas zino nuo ko jis atsiranda ir kaip ji panaikinti? buciau labai dekingas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

perkaista procesorius. atsidaryk kompa, prasivalyk dulkes, gal net neprosal butu termopasta pasikeist ant procesoriaus. prietopacio windausus persiinstaliuok gal uzsivirusavo ir perdaug procesu gauna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma windowsus perinstaliuok po to ziurek. bet manau uzteks ir to.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasta: jeigu negali nugaleti sunaikink :) greiciausiai win perrasyk, arba pries tai isjunges pc nuo itampos visiskai (is rozetes) patikrink visus kontaktus kompo.... dvd disko, ramo, kieto disko, vaizdo plokstes, ir tt. gal kazkas kazkur trumpina biski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip geriausiai prasivalyk dulkes, nes procesoriaus aušinimas užsikiša dažniausiai ir nelieka vietos net orui praeiti, man taip buvo ir dar vieną kompą atnešė - tas pats, būtina valyti dulkes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tas pat buvo kai perasiau win ir updatinau iki sp3 ir bryta isjunge okai ijungiau jau tik isijungia vel isjijungia arba su gta4 palosiau ieseinu is geimo restartuojasi o as win vel persirasiau ir buvo viskas ciki piki .

Ne į temą

o kaip ten pravalyti dulkes nuo procesoriau ar ten reikia ji isimti ir pravalyti ar siaip prapusti ,nes dar yra pas mane garantinis ir nenoriu pazeisti ji o man jau rekes vezti i garantini ,nes man usb 2 levai sudejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei garantinis yra tai vežk iš ten kur pirkai ir sakyk, kad pravaytu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.