Charisma

Wireless bedos

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki , tj wat beda mano : pas mane wireless routeris yra pirmame aukste o 360 antram aukste stovi (360 yra be wireless recieverio) , gal turi kas kokiu pasiulimu kaip galeciau neta ant 360 pasijungti (neperkant jokiu priedu ant 360) , as turiu dar viena atliekama wireless routeri , esu kazka girdejas kad galima su bridzinti 2 routerius ar kazkas tokio , gal turi kas kokiu pasiulimu??

dekuj

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki , tj wat beda mano : pas mane wireless routeris yra pirmame aukste o 360 antram aukste stovi (360 yra be wireless recieverio) , gal turi kas kokiu pasiulimu kaip galeciau neta ant 360 pasijungti (neperkant jokiu priedu ant 360) , as turiu dar viena atliekama wireless routeri , esu kazka girdejas kad galima su bridzinti 2 routerius ar kazkas tokio , gal turi kas kokiu pasiulimu??

dekuj

Tai jei neturi Wlan receiverio tai tas pats kad tu turi 2 routerius tau tada reikia jungt per paprastą interneto kabelį, kuris įeina į komplekciją su visų modelių x'ais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekuj

Jei turi 2 routerius gali laisvai sujungt boxa be jo originalaus adapterio. As jungiau: PC+wifi korta (sarinamaas internetas) Xbox + routeris kaip acces pointas viskas be problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi 2 routerius gali laisvai sujungt boxa be jo originalaus adapterio. As jungiau: PC+wifi korta (sarinamaas internetas) Xbox + routeris kaip acces pointas viskas be problemu.

minde gal gali placiau papasakot apie acces pointa , kaip man suconfiguruot routeri kad jis butu kaip access pointas , ir ar pc tures su cabeliu but prijungtas prie 360 ar routerio ? nes pas mane laptop

ps turiu as tu ethernet cabeliu pilna tik man labaj jau nepatogu is pirmo i antra auksta kabelius vedinet

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

minde gal gali placiau papasakot apie acces pointa , kaip man suconfiguruot routeri kad jis butu kaip access pointas , ir ar pc tures su cabeliu but prijungtas prie 360 ar routerio ? nes pas mane laptop

ps turiu as tu ethernet cabeliu pilna tik man labaj jau nepatogu is pirmo i antra auksta kabelius vedinet

Jei neturi Wireless Network Adapter tau beleika tik jungtis XBL per ethernet kabelį. Daugiau apie Wireless Network Adapter'į ČIA.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nedaugelis routeriu turi tokia savybe. cia jau reiketu ziureti to routerio nustatymus, ten turetu buti pasirinkimas tarp bridge ir access point. siuo atveju reikia bridge nes tik siuo rezimu galima pajungti xboxa laidu. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-a...ireless-bridge/ cia yra gana aiski diagrama kaip viskas veikia ir yra paaiskinta kokius daryti nustatymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neturi Wireless Network Adapter tau beleika tik jungtis XBL per ethernet kabelį. Daugiau apie Wireless Network Adapter'į ČIA.

As suprantu kad reikia su ethernet cabeliu , bet as noriu kad pirmasis routeris is pirmo auksto siustu wireless signala i antra auksta , o antram aukste dar vienas routeris pagautu jo signala ir tada su cabeliu i 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.