ps2_fan

Prasau pagalbos del kompiuterio temu.

Rekomenduojami pranešimai

Parsisiunciau visto's tema ant xp ir instaliavau.Bet man labai nepatiko kaip pasikeite icon'ai ir iejimas y kompiuteri.Kaip dabar viska sugrazint y savas vietas?HELP!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na lyg ir būtų taip:

Ant Destop'o pelės dešinį -> Properties -> Themes -> Pasirenki Windows XP.

Prieš tai uninstall'ink tą Vištos temą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas butent ikonose neatsistato? Siaip ikonos isvaizda lemia ne Windows tema, o pacioje programoje irasyta informacija apie paveiksliuka. Windows gali keisti ikonos dydi, srifto dydi, seseli. Kalba eina apie ne Windows programu ikonas (My Computer etc).

Kas butent yra blogai su ikonom? Gal gali ekrano atvaizda prikabinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar blogiau buvo: iš games.lt parsisiunčiau "windows xp lietuviškai". Užkniso po kurio laiko, nes programų neradau (durni tie lietuviški pavadinimai buvo), o po kurio laiko kažko intikas nustojo veikt. Paskambinom meistram, o tie per telefoną aiškina kur ką spaust, o aš ni**ja nerandu :D .

O kuo tau blogos sitos ikonos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@ps2_fan

Jei turima omenyje standartines ikonos: My Computer, Recycler Bin, tai jas gali keisti pats:

Viska darai, kaip aprase Impaler. Gale pasirenki "Desktop", po to "Customize DesKtop" po to pasirenki norima ikona ir spaudi "Change Icon". Nors panasu, kad cia vis dar nestandartine tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.