leguze

Ar Tavo konsolė čipuota?

Konsolių čipavimas  

249 nariai prabalsavo

1. 1. Ar Tavo konsolė čipuota?

• Taip
      162
    • Ne
      66
    • Artimiausiu metu tai darysiu
      21

Rekomenduojami pranešimai

per kuria vieta ps2 flashinas ir nuo kada ? :DDD

Ne į temą

Labai atsiprašau tavęs, kad nežinau kuo skiriasi flashinimas nuo chipavimo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NGC is bites ryt turetu atvaziuot, atrodo necipuotas kaip ir, istiesu net nedomina ar taip ar ne.Wii chipuotas + softmodintasps2 softmodintaspsp db su ofw stovixbox'as flashintas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NGC is bites ryt turetu atvaziuot, atrodo necipuotas kaip ir, istiesu net nedomina ar taip ar ne.

Wii chipuotas + softmodintas

ps2 softmodintas

psp db su ofw stovi

xbox'as flashintas

Ne į temą

NGC gal violetinis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox - kita savaitę laukia softmodinimas

Xbox 360 - firmware 1.51

PSP- Gen D3

PS2 - matrix čipas

Turiu po kelis originalius kiekvienos platformos žaidimus,pagrinde visi gauti perkant konsoles...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu visiškas piratas ;) Visos konsolės laužtos ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai turejau ps2 buvo cipuotas, xbox360flashintas, o psp ne. Man jokio skirtumo zaidimas piratinis ar originalas ne bent kai online zaidi gali bana gauti. uz ps2 atrisima sumokejau 120lt matrix infinyti, o uz xbox360 flashinima fm1.6 50lt. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Xbox 360 slim ir jis neatrištas nes dar negalima ir jei ir būtų galima neatrišinėčiau nes bijau BAN, o žaidžiu pagrinde multiplayer.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu konsole jai daugiau negu metai. Pasibaige garantinis ir iskarto atsirisau. Tikrai nesigailiu ^_^ Taciau vistiek Call of duty serijos zaidimus perku ^_^.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turiu PS3. Jis nėra nulaužtas ir laužt jo neketinu. Žaidžiu ne tiek jau ir daug, kad būtų poreikis išmėgint kuo daugiau žaidimų. Nusiperku vieną žaidimą 3 mėnesiams (plius, minus), o apie 100lt žaidimams per tiek laiko tikrai galiu sau leist :D Tokiu būdu įsigyju tikrą daiktą bei pagerbiu ir paremiu žaidimo kūrėjus, iš kurių ateity galima būtų tikėtis kito gero proddukto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai gyvenau Lietuvoj, tai ps2 buvo cipuotas. Dabar gyvenu UK, nusipirkau xbox360 slim, tai net neketinu cipuot, nes geimai kapeikas kainuoj :) 8-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu PS3. Buvau nulaužęs, tačiau supratau, kad PS3 be online neįdomu, dabar sėdžiu su OFW ir turbūt niekada daugiau nebūsiu su CFW. Džiaugiuosi tuo, ką turiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma kad mano xbox360 slim nulauztas ir dar pats nusilauziau... Lietuvoj gyvenant neimano pirkt zaidimu, na nebent karta i du menesius pasitaupius, ir nesvarbu ar dirbi, norint pirkt zaidimus turi turet labai gerai apmokama darba, na o is tevu imti tai tikrai nesamone, nebent teveliai prie pinigeliu... su uzsieniu tai beabejo, jei gyveni UK visiskai neverta flashinti konsoliu ten jei gauni minimuma gali net i menesi pora nauju zaidimu pasiimt ir kisene nelabai pajaus... na o kas sako kad geriau reciau bet originala... kas is jo... jus nusiperkat konsole, perkat zaidima ir dar turyt moketi pinigus kad galetumete zaisti online... jei nereiktu pirkti goldo xbox'ui tada sutinku kad geriau original, bet dabar... tikrai neverta o dar ypac tokiam kaip as kuris onlaine nemegsta zaisti, va tokia ta mano nuomone :)

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu X360, prieš porą dienų nusiflashinau, dabar kepu žaidimus. :) Nežaidžiu online, kad ir UK gyvenu, beabejo, labiau norėčiau būti orginalistas ir turėti didelę žaidimų kolekciją, beeeet visdėlto pinigai, negaliu to sau leisti turėti daug žaidimų orginalių. :) Na o man seni žaidimai nelabai patinka, na sakykim va kad ir Shift 2 išėjo, na parduotuvėje pakloti £40 tai man net ranka nekyla, kai gali Verbatim diską už £1 nusipirkti ir žaisti sau įvalias. :)

Na jai dar kalbant apie iPhone/iTouch, tai manasis iPhone yra jailbreak'intas. Na va tokiam daiktui tikrai gailiu pinigų, yra tų žmonių (anglai pagrinde) kurie tuos app'sus kaip ir atperka, nes turi pinigų, o čia... Na gerai programai pinigų nepagailėčiau tikrai, bet kai pagalvoji kad gali tuos pinigus išleisti/pataupyt kamnors kitam ir tikrai naudingesniam, tai visi norai ir pirkti atkrenta... :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.