scalman

Prince of Persia: Sands of Time

Rekomenduojami pranešimai

mano manymu tai labai gerai parinkti abu aktoriai,puikiai tinka abu,tiesiog geriau manau tikt negalejo niekas. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

what the fuck... posteriai tai kai PoP 2:ww arba netgi biski i trecia pop.

galejo ir geresnei biski studijai duot kurt.

paziuresim kas gausis, perdaug nesitikiu bet gal bus neblogas :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai merga grynai kaip is naujo POP paimta,na tikrai panasi,o ir Princas pats labai jau panasus i POP zaidimu personaza.o kuo blogai kad Walt Dysney? mano manymu viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir nieko.. tik tas dysney man asocijuojas daugiau su vaikiskesniais filmais... nros gal ir turi jie pora neblogu darbu :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na Dysney zodis tikrai nereiskia multikus,o be to filmo prodiuseris yra Jerry Bruckheimer

Prince of Persia: The Sands of Time is an upcoming 2010 film written by Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, and Carlo Bernard, directed by Mike Newell, and produced by Jerry Bruckheimer. The film is based on the 2003 video game of the same name, developed and released by Ubisoft Montreal. Prince of Persia: The Sands of Time will be theatrically released on May 28, 2010. The film stars Jake Gyllenhaal as Prince Dastan, Gemma Arterton as Tamina, Gísli Örn Garðarsson as The Vizier, Sir Ben Kingsley as Nizam, and Alfred Molina as Sheik Amar.

Cast

* Jake Gyllenhaal as Prince Dastan, a sixth-century Persian prince. The character is nameless in the games; Jordan Mechner said he chose the name because it is the Persian word for "trickster". Gyllenhaal estimated he gained five pounds of muscle for the role.

* Gemma Arterton as Tamina, a feisty and exotic princess. Arterton practiced horse riding in Madrid and did further training in London.

* Sir Ben Kingsley as Nizam, King Shahrman's brother who plans to kill the ruler and blame the murder on Prince Dastan.

* Alfred Molina as Sheik Amar, a mentor to Prince Dastan.

* Toby Kebbell as Dastan's brother, head of the Persian army.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LOL, WTF!!!

Pirma reakcija buvo: kazkas idejo su zaidimu susijusi klausima i filmu skilti? :)

O jei rimtai - tai laukiam, paziuresim. Per anksti ka nors spelioti.

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.