dievas39

PSP problema NEED HELP

Rekomenduojami pranešimai

:excl:sveiki. nu nusprendziau atsisiusti rock band i savo psp slim. daug zaidziau ir paskui pastebejau funkcija download music ar kazkas pan. paspaudziau ir man parase jog reikia but pasijungus prie playstation network. nu zodziu prisijungiau ir man isoko lentele kad kazkas blogai su mano psp versija ir psnetwork ishsijunge. nu pagalwojau apsiejsiu be tu dainu bet kai norejau testi zaidima pamaciau jog mem karde nera geimu. per kompa tie geimai matos. vietos nepadaugejo taigi issitrinti negalejo. pabandziau perkraut psp, isimt mem karda ir pan. bet niekas nepadejo. PLZ PADEKIT. :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:excl:sveiki. nu nusprendziau atsisiusti rock band i savo psp slim. daug zaidziau ir paskui pastebejau funkcija download music ar kazkas pan. paspaudziau ir man parase jog reikia but pasijungus prie playstation network. nu zodziu prisijungiau ir man isoko lentele kad kazkas blogai su mano psp versija ir psnetwork ishsijunge. nu pagalwojau apsiejsiu be tu dainu bet kai norejau testi zaidima pamaciau jog mem karde nera geimu. per kompa tie geimai matos. vietos nepadaugejo taigi issitrinti negalejo. pabandziau perkraut psp, isimt mem karda ir pan. bet niekas nepadejo. PLZ PADEKIT. :):)

galbut neatidus buvai nepersakitei ko nors ir netycia visai to nenoredamas padarei psp firmware updeita i oficialu nueik i sytem settings>system information ir pazek kokia system software jeigu taip atsitiko teks per nuaja isirasyt custom firmware kad vel veiktu zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galbut neatidus buvai nepersakitei ko nors ir netycia visai to nenoredamas padarei psp firmware updeita i oficialu nueik i sytem settings>system information ir pazek kokia system software jeigu taip atsitiko teks per nuaja isirasyt custom firmware kad vel veiktu zaidimai

5.00 M33-6 versija. kaip ir neoficiali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su rockband, taip yra, nes uzdetos apsaugos, ten kazka reikia ideti i game folderi, dabar formatuok kortele per PSP, ir ieskok kaip padaryti rockband'a, kad veiktu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su rockband, taip yra, nes uzdetos apsaugos, ten kazka reikia ideti i game folderi, dabar formatuok kortele per PSP, ir ieskok kaip padaryti rockband'a, kad veiktu

aciu pabandysiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RockBand bando ištrinti tavo ISO folderį. Šiuo atvėjų butent taip ir atsitiko. Per kompiuterį susikurk ISO folderį (arba suformatuok kortelę, naudojant PSP ir paimk ir imesk kokį tekstinį failiuką (gali ir tuščią) į tavo ISO folderį. Tada viskas bus puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.