Magnitas

visa tiesa apie PS3

Rekomenduojami pranešimai

as tai isvis nesuprantu to konsoliu karo ir tu gincu didziausiu kas geriau,gal mano toks amzius,bet kazkaip ziuriu is kitos puses i sias nextgen konsoles,man geresne ta su kuria siai dienai yra geriau zaisti,bet iki siol buvau sony fanas ir esu,tiesiog zaidimai geriausi buvo sony konsolem,dabar kazkaip visi metos visur,ir jau nera taip viskas tikvienoj konsolej kaip anksciau,bet netgi ne del to man dabar geriau boxas,man visai nesvarbu kad jis yra microsoft ar koks kitas butu,svarbu zaidimai,man tiesiog svarbu yra patys zaidimai,zinau kad dabar noriu zaisti boxu,o veliau noresiu zaisti ir ps3,dabar xbox 360 tai lyg pc konsole,o ps3 bus idomus veliau,bent jau man,kol kas tokios naujienos kaip Bioshock tikrai noriu ismegint ne ant pc,o ir rpg ateina i xbox360,jei toks zmogus kaip final fantasy 4 tevas kuria rpg boxui exclusive,tai jau idomu

Konsoliu karas yra ziauriai ispustas ir labai uzkreciamas. Is tikruju konkuruoja kompanijos , o kai bando girtis ir konkuruoti du zmones , kuris vienas is ju turi PS3 , o kitas Xbox360 - tai jau darosi vaikiska. Zaidimai yra svarbiausia ir tai daug kas is musu pripazino. Gerai , kad musu diskusijos apie PS3 ir Xbox360 nevirto i flam'inima , bet tikrai ateityje dar atsiras zmoniu , kurie iskels sita jau uzknisusia tema. Siulau visai rakinti tokias temas kaip Xbox360 vs PS3 ir panasias , kuriuose pesamasi del konsoliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ta pati siuliau daryt games.lt modam ;) ja utikrai dakniso tokios temos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman, Shliuzai, pritariu jums abiems. :) del tu "karu" dedam taska butent cia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

300lt=20 geimu ant ps2...man priimtiniau yra sitas variantas.ps3 per brangu visais atzvilgiais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

300lt=20 geimu ant ps2...man priimtiniau yra sitas variantas.ps3 per brangu visais atzvilgiais

mano variantas 300lt = 300 ps2 zaidimu,ne visai tiksliai bet panasiai :D

arba 300lt = 30 x360 zaidimu ,taip irgi neblogai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Po ilgos pertraukos grizau i "posta" :rolleyes: kaip sekasi PS3 konsoliu savininkams? Kas turi kokiu naujienu apie PS3? kaip pasiskaiciau forumuose, deja dar neturime "apslifuoto" PS3 su galimybe zaisti irasytais kompaktais? :) Gal rimtesni zaidejai jau isigyjo kokiu egzotisku priedu prie savo konsoles? :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaisti atsisiustus jau galima,tik reikia ieskoti kad butu is PSStore torrentuose.

o tada kazka jau reikia su pc malt.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Po ilgos pertraukos grizau i "posta" :rolleyes: kaip sekasi PS3 konsoliu savininkams? Kas turi kokiu naujienu apie PS3? kaip pasiskaiciau forumuose, deja dar neturime "apslifuoto" PS3 su galimybe zaisti irasytais kompaktais? :) Gal rimtesni zaidejai jau isigyjo kokiu egzotisku priedu prie savo konsoles? :)

nieko naujo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C4E praktiskai visu xbox 360 konsoles diskasukiu firmware lauzejas pranese apie savo darbo su PS3 pradzia. konkreciai bus gaminamas analogiskai veikiantis (kaip ir xbox) firmware, kurio tikslas bus praleidineti backup diskus.

Reikia manyti iki uzbaigs blueray diskai, o ir patys rekorderiai jau bus atpige.

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C4E praktiskai visu xbox 360 konsoles diskasukiu firmware lauzejas pranese apie savo darbo su PS3 pradzia. konkreciai bus gaminamas analogiskai veikiantis (kaip ir xbox) firmware, kurio tikslas bus praleidineti backup diskus.

Reikia manyti iki uzbaigs blueray diskai, o ir patys rekorderiai jau bus atpige.

tik kazi kiek jie atpigs nemanau kad daug atpigtu greitai,dabar tai kainuoja brangiau uz gera pc deze :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

~1 metai turetu praeit tokiam dalykui pagaminti (turiu galvoj, kad su benq buvo krapstomasi irgi metus laiko) tada recorderis blueray jau butu nebe toks kosminis itaisas, o realus daigtas ipirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pries 2sav nusipirkau ps3 ir telika plazma tai man ps3 paliko dideli ispudi o zaidimas kuri zaidziu tai nba 2k9 tai jeigu jau prisedu zaisti online tai neimanoma nulipti nuo kompo :mml::P :P :P :P O tau MAGNITAS siulau pasitaupyti pinigu ir tikrai nuspirkti plasma ir hdmi kabeli vo tada pajusi tikra ps3 galia :D :D :D :D seip man labai patiko ps3, gal del to kad neturiu su kuo lyginti turiu tik psp o ps2 tj esu zaides bet gal visa laika sudejes tj 2-3 geras dienas ir tj mortal cobat :D tai tiek norejau pasakyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pries 2sav nusipirkau ps3 ir telika plazma tai man ps3 paliko dideli ispudi o zaidimas kuri zaidziu tai nba 2k9 tai jeigu jau prisedu zaisti online tai neimanoma nulipti nuo kompo :D :D :D :D :D O tau MAGNITAS siulau pasitaupyti pinigu ir tikrai nuspirkti plasma ir hdmi kabeli vo tada pajusi tikra ps3 galia :D :D :D :D seip man labai patiko ps3, gal del to kad neturiu su kuo lyginti turiu tik psp o ps2 tj esu zaides bet gal visa laika sudejes tj 2-3 geras dienas ir tj mortal cobat :D tai tiek norejau pasakyti

kodel butent plazma, o ne lcd?

kartais ar ant plazmos kaip tik vaizdas veluoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pries 2sav nusipirkau ps3 ir telika plazma tai man ps3 paliko dideli ispudi o zaidimas kuri zaidziu tai nba 2k9 tai jeigu jau prisedu zaisti online tai neimanoma nulipti nuo kompo :D :D :D :D :D O tau MAGNITAS siulau pasitaupyti pinigu ir tikrai nuspirkti plasma ir hdmi kabeli vo tada pajusi tikra ps3 galia :D :D :D :D seip man labai patiko ps3, gal del to kad neturiu su kuo lyginti turiu tik psp o ps2 tj esu zaides bet gal visa laika sudejes tj 2-3 geras dienas ir tj mortal cobat :D tai tiek norejau pasakyti

tai lygint ps3 po ps2 aisku ispudis didelis,ir taip jis yra ne mazas,bet kai turi abi konsoles tai dziaugiesi abiem ir tikrai ne maziau ispudingas boxas,nors ir su savo 8,5gb talpos diskais bet kol kas dar sugeba sutalpinti i juos geimus ir tai svarbiausia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.