Magnitas

visa tiesa apie PS3

Rekomenduojami pranešimai

Scalman, kaip čia pasakius. Ne esu aš turtingas, kad galėčiau pirkti kompaktus vos jiems pasirodžius. Taip, tiesa. Žaidimai kaip ir užsibaigė. Na, man ne gaila dėl tokios situacijos. Juk aš jo nesipirkau. O jei ir bučiau nusipirkęs net nesigailėčiau. Juk ateis švente ir į PS3 savininku kiemą. :) tik tiek ne aišku man dar, ar galima ir ar yra galimybe instaliuoti į HDD koki emuliatorių ar kažką tokio, kad pasileistu žaidimai. Matai kol dar nežinau tai ir bandyti nesinori. Na, laikas parodys. :) Esu beviltiškas optimistas. :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet bent jau ps3 networkas nemokamas tas gal ir gerai,bet man kazkaip noretusi labiau zaisti zaidimus,o ne po neta landziot su konsole,internete kas diena sedziu su pc,tai nemanau kad noresis labai kazka ten daryt su ps3,demuskes siustis? na gal,zaisti online irgi butu faina jei viskas normaliai,bet kaip man svarbiau kazkaip singleplayer zaidimai,ir kol kas matau kad nera ka losti ipatingai ant to ps3,nusipirkciau ir stovetu,kam to reikia,va boxas dabar kitas reikalas,geri zaidimai,naujienos irgi laukia puikios,kaip matosi zmones su ps3 jau nebeturi ka ir losti :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar PSN Home juk yra :grt: Rytoj sugryzta PS3 tai reikes nueiti i ta BETA versija kiek girdejau kad jau yra, nes paleidimas spalio men. :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar PSN Home juk yra :grt: Rytoj sugryzta PS3 tai reikes nueiti i ta BETA versija kiek girdejau kad jau yra, nes paleidimas spalio men. :grt:

na yra Home,metem bet kazin ar nera ten nuobodu biski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet bent jau ps3 networkas nemokamas tas gal ir gerai,bet man kazkaip noretusi labiau zaisti zaidimus,o ne po neta landziot su konsole,internete kas diena sedziu su pc,tai nemanau kad noresis labai kazka ten daryt su ps3,demuskes siustis? na gal,zaisti online irgi butu faina jei viskas normaliai,bet kaip man svarbiau kazkaip singleplayer zaidimai,ir kol kas matau kad nera ka losti ipatingai ant to ps3,nusipirkciau ir stovetu,kam to reikia,va boxas dabar kitas reikalas,geri zaidimai,naujienos irgi laukia puikios,kaip matosi zmones su ps3 jau nebeturi ka ir losti :grt:

Galima sakyti drasiai , kad dabar ant ps3 daug geru zaidimu nepalosi , metu pabaigoje , o ypac kitais metais geri zaidimai nusimato , o dabar daugiausia ps3 naudoju zaisdamas ivairius demo ir ju yra gan nemazai . PS3 kaip daugelis konsoliu dabar , yra multifunkcinis irenginys , yra internetas , galima ziureti blue-ray , zaisti online ir t.t. , bet svarbiausia jo paskirtis bent jau man tai single player zaidimai , del to PS3 ir pirkau (FFXIII,MGS4)

Jai kam idomu kaikuriu zaidimu isleidimo datos :

Haze - 2007 11 19

Unreal Tournament - 2007 11 12

Ratchet and Clank : Tools of Destruction - 2007 10 23

Folklore - 2007 10 12

Lair - 2007 09 04

Heavenly Sword - 2007 09 12

Assassin's Creed - 2007 11

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima sakyti drasiai , kad dabar ant ps3 daug geru zaidimu nepalosi , metu pabaigoje , o ypac kitais metais geri zaidimai nusimato , o dabar daugiausia ps3 naudoju zaisdamas ivairius demo ir ju yra gan nemazai . PS3 kaip daugelis konsoliu dabar , yra multifunkcinis irenginys , yra internetas , galima ziureti blue-ray , zaisti online ir t.t. , bet svarbiausia jo paskirtis bent jau man tai single player zaidimai , del to PS3 ir pirkau (FFXIII,MGS4)

Jai kam idomu kaikuriu zaidimu isleidimo datos :

Haze - 2007 11 19

Unreal Tournament - 2007 11 12

Ratchet and Clank : Tools of Destruction - 2007 10 23

Folklore - 2007 10 12

Lair - 2007 09 04

Heavenly Sword - 2007 09 12

Assassin's Creed - 2007 11

na tai as ir zadu imti ps3 kai iseis FF13,MGS4,GT5 o kol kas kam jo reikia,zaisti demuskes?? nu sorry,geriau paimsiu boxa ir zaisiu greit GTA 4 ,Bioshock,o kol kas yra geriausi racingai Dirt,Forza2,TDU,PGR4 ,keli rpg net yra,ir kruva fps,tikrai noresiu perzaist HL2,ep1,ep2 ant boxo su grazia grafika,ir dar daugybe kitu grafiskai blizganciu zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai as ir zadu imti ps3 kai iseis FF13,MGS4,GT5 o kol kas kam jo reikia,zaisti demuskes?? nu sorry,geriau paimsiu boxa ir zaisiu greit GTA 4 ,Bioshock,o kol kas yra geriausi racingai Dirt,Forza2,TDU,PGR4 ,keli rpg net yra,ir kruva fps,tikrai noresiu perzaist HL2,ep1,ep2 ant boxo su grazia grafika,ir dar daugybe kitu grafiskai blizganciu zaidimu

Vieni zaidzia demuskes kiti perka originalus , kiti losia PS2 zaidimus ir t.t. , kiekvienas pasirenka savaip ka su ps3 veikti ir kada jam jo reikia . Puse tavo isvardintu zaidimu bus isleisti ir PC , taipkad daug neprarasiu , bet kas labiausiai mane uzknisa , kad xbox360 neturi geru jrpg , nebent Eternal Sonata ir Lost Oddysey , bet tai viskas per visa xbox360 gyvavimo laika. Ir GTAIV greit dar nezaisi , nes zaidimo isleidimas nukeltas i 2008 pavasari ... Aisku , cia kiekvieno reikalas ka rinktis, svarbiausiai , kad jam tai tinka ...

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jrpg dar tiek yra nezaistu ant ps2 kad tikrai del to nepergyvenu visai,o ps2 zaidimu tikrai nezaisciau ant ps3,nes zaidziu ant ps2,tai ka lieka veikt su ps3? demo losti,o del daugumos boxo zaidimu kad bus ar yra ir ant pc,tai gerai jei turi toki pc kuris leis zaisti zaidimus ant max nustatymu ir palaikys DX10 ,as i pc kai nekisu pinigu tai net nebandysiu nauju zaidimu ant pc,nes vistiek ant boxo bus ledas,palyginus su vidutiniu pc,nors ir turiu nauja pc ,bet grafines neuztenka kad istempti daugiau is zaidimu,tai kam vargintis,procesoriai ir ramas vieni neiko visiskai nereiskia jei grafine nebus galinga,o i tai pinigu kisti visiskai neverta net,gal jaunesniem zmonem tas ir imanoma,bet kai uzaugi,atrodo jau kitaip viskas :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jrpg dar tiek yra nezaistu ant ps2 kad tikrai del to nepergyvenu visai,o ps2 zaidimu tikrai nezaisciau ant ps3,nes zaidziu ant ps2,tai ka lieka veikt su ps3? demo losti,o del daugumos boxo zaidimu kad bus ar yra ir ant pc,tai gerai jei turi toki pc kuris leis zaisti zaidimus ant max nustatymu ir palaikys DX10 ,as i pc kai nekisu pinigu tai net nebandysiu nauju zaidimu ant pc,nes vistiek ant boxo bus ledas,palyginus su vidutiniu pc,nors ir turiu nauja pc ,bet grafines neuztenka kad istempti daugiau is zaidimu,tai kam vargintis,procesoriai ir ramas vieni neiko visiskai nereiskia jei grafine nebus galinga,o i tai pinigu kisti visiskai neverta net,gal jaunesniem zmonem tas ir imanoma,bet kai uzaugi,atrodo jau kitaip viskas :)

As tai jau beveik visus jrpg ant ps2 suzaidziau , todel ir ziuriu i prieki. Kadangi man jrpg yra pagrindinis aspektas renkantis konsole , tai todel ir Xbox360 man netinka , visi idomiausi projektai ant PS3 arba Wii. Ps2 zaidimus zaisti ant ps3 tikrai apsimoka , del drafikos upscalinimo , na aisku reikia originalius game'us tureti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas ten nusinekejo kad home veikia nieko ji neveikia tai wa nusvyliau ps 3 networku atsiunciau kelias demkes siunte greitai nieko negaliu pasakyti bet nuejus y movie trailer pamaciau tokius kaip garfield , full metal jacket kurie filmai pries 6~metus iseja tai tikrai live butu smagiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai jau beveik visus jrpg ant ps2 suzaidziau , todel ir ziuriu i prieki. Kadangi man jrpg yra pagrindinis aspektas renkantis konsole , tai todel ir Xbox360 man netinka , visi idomiausi projektai ant PS3 arba Wii. Ps2 zaidimus zaisti ant ps3 tikrai apsimoka , del drafikos upscalinimo , na aisku reikia originalius game'us tureti ...

na as irgi megstu jrpg,bet kol kas nieko gero nematau ir ant ps3,be FF13,apie wii tai net nekalbu,ir pagaliau juk visa laika nelosi jrpg,ar kitokie zaidimai nera idomu? as tai losiu pagal nuotaika,ir action,ir fps,ir adventure ant pc palosiu,nesu vieno zanro zaidejas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūsų mini ginčas man patiko. Bet ši tema yra plati kaip dangus. Todėl ne nesipeškime dėl nieku. Taip, Scalman yra teisus dėl to, kad nelabai yra ką žaisti ant trečio PS3.. Bet tai nereiškia, kad reikia pulti pirkti jo konkurentą Xbox'a. Šiaip aš ne esu su juo žaidęs ir negaliu sakyti kad jis man patinka ar ne. Esu matęs, kad ten daug spalvų ir yra labiau išplėstos zonos ir t.t. Bet manęs netraukia. Tuo labiau, kad jis ne daug ką pasiūlo iš tu žaidimų, kuriuos mes lošiam nuo seniau. Shliuzas nepaminejo, kad bus išleistas naujas "NFS ProStreet" "Tekken-6" jau nekalbu apie "Fifa 2008" "NBA 2008" ir dar daug daug žaidimų. Visi jie pasirodys 2008m. Na, o kas be ko, artėja ir šventes. įdomu kaip tada Žaidimų Fanatai rinksis tarp konsolių. Na, kaip Shliuzas minėjo, palikime rinktis patiems žmonėms rinktis. Tai juk kiekvienam pagal skoni. Manau jau nebe tie laikai, kai nusipirkai daiktą ir giriesi, kad tu ji turi. Todėl manau, kad apie PS3 susidariusi bloga nuomone, kad ši konsole lyg prabanga. Na, šia nuoroda palieku kaip desertą. "Resident Evil 5" pristatomasis filmukas: http://www.talpink.lt/files/708561 Skanaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūsų mini ginčas man patiko. Bet ši tema yra plati kaip dangus. Todėl ne nesipeškime dėl nieku. Taip, Scalman yra teisus dėl to, kad nelabai yra ką žaisti ant trečio PS3.. Bet tai nereiškia, kad reikia pulti pirkti jo konkurentą Xbox'a. Šiaip aš ne esu su juo žaidęs ir negaliu sakyti kad jis man patinka ar ne. Esu matęs, kad ten daug spalvų ir yra labiau išplėstos zonos ir t.t. Bet manęs netraukia. Tuo labiau, kad jis ne daug ką pasiūlo iš tu žaidimų, kuriuos mes lošiam nuo seniau. Shliuzas nepaminejo, kad bus išleistas naujas "NFS ProStreet" "Tekken-6" jau nekalbu apie "Fifa 2008" "NBA 2008" ir dar daug daug žaidimų. Visi jie pasirodys 2008m. Na, o kas be ko, artėja ir šventes. įdomu kaip tada Žaidimų Fanatai rinksis tarp konsolių. Na, kaip Shliuzas minėjo, palikime rinktis patiems žmonėms rinktis. Tai juk kiekvienam pagal skoni. Manau jau nebe tie laikai, kai nusipirkai daiktą ir giriesi, kad tu ji turi. Todėl manau, kad apie PS3 susidariusi bloga nuomone, kad ši konsole lyg prabanga. Na, šia nuoroda palieku kaip desertą. "Resident Evil 5" pristatomasis filmukas: http://www.talpink.lt/files/708561 Skanaus.

Deja, deja, Magnitai, tureciau truputi papriestarauti... Visada gerbiau Playstation konsoles ir pirma Xbox'a laikau visiskai nepasisekusiu zaidimu pasaulio produktu. Taciau snekant apie 360-ta, situacija jau visiskai kita... Vat ka as noreciau pasakyti tiems kas sako kazka gero apie PS3 ir peikia Xbox360: siandieninej (prasau, atsiminkit, kad sakau siandieninej!!!) zaidimu rinkoj gerokai geriau stovi Xbox360. Ir jei nori zaisti pigiai, cia ir dabar, 360-tas labai tinkamas pirkinys.

Taciau... Laikas begs, zaidimu kurejai pasieks 360-to ribas, tada ju galvos pasisuks i PS3, kurio galimybes bus dar neissemtos. Tada mes pradesime matyti ta realu skirtuma tarp Xbox360 ir PS3.

Taip, kad manau, kad siandiena priklauso 360-tam, rytojus PS3.

Tikrai manau, kad po kokiu 2 metu daug daugiau geru zaidimu bus ant PS3, taciau 360-to rinkos nurasyti jau nebegalima... Tai nera tokia pati nesekminga konsole kaip pirmas Xbox'as.

O del tavo paminetu zaidimu, tai tik Tekken6 Xbox360 turetojai ir negales pazaisti... Netgi RE5 ant Xbox360 bus... Taip, kad puikiai matosi, kad zaidimu kurejai noriai naudojasi abiemis konsolemis.

Redagavo auron

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auron, kaip cia konkreciau issireiskus, kad sio teksto prasme atitiktu temos konteksta. Asmeniskai man firma yra iki galo. Nesvarbu, kad galbut kazkur yra geriau. As savo nuomone pateikiu kaip asmenine. man yra priimtinesne si konsole negu Xbox'as.. Gal kazkam kitam atrodo kitaip. nezinau. Tegul pasisako zmones. Siaip tas, mini, karas yra ne del tiesos irodymo, bet labiau del skonio reikalo. Dabar noriu pasakyti apie zaidimus. Aciu, kad papildei mane tuom, kad ir ant Xbox'o galesime zaisti tuos pacius zaidimus. Bet as rasydamas turejau omeni tai, kad "Resident Evil", "Tekken", dar koks "Silent Hill", ir "Need For Speed", buvo isleisti (nors tiksliai nezinau ar saknys yra butent sios firmos) butent "Sony Playstation" kompanijos. Todel paminejau siuos zaidimus kaip sios kompanijos savininku. Na, dabar toks pasaulelys, kad konkurencijos beveik nebera ir abi "Salis" leidzia megautis tiek vienu tiek kitu konsoliu turetojams. Na, kaip bebutu reikia kasti karo kirvi ir.. ir ka? Tiesiog rinktis patiems ir megautis.. va cia dadursiu. Ne tiek ta konsole yra svarbi, o tai, kad zaidziami zaidimai, jose, mus tenkintu. ;)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai isvis nesuprantu to konsoliu karo ir tu gincu didziausiu kas geriau,gal mano toks amzius,bet kazkaip ziuriu is kitos puses i sias nextgen konsoles,man geresne ta su kuria siai dienai yra geriau zaisti,bet iki siol buvau sony fanas ir esu,tiesiog zaidimai geriausi buvo sony konsolem,dabar kazkaip visi metos visur,ir jau nera taip viskas tikvienoj konsolej kaip anksciau,bet netgi ne del to man dabar geriau boxas,man visai nesvarbu kad jis yra microsoft ar koks kitas butu,svarbu zaidimai,man tiesiog svarbu yra patys zaidimai,zinau kad dabar noriu zaisti boxu,o veliau noresiu zaisti ir ps3,dabar xbox 360 tai lyg pc konsole,o ps3 bus idomus veliau,bent jau man,kol kas tokios naujienos kaip Bioshock tikrai noriu ismegint ne ant pc,o ir rpg ateina i xbox360,jei toks zmogus kaip final fantasy 4 tevas kuria rpg boxui exclusive,tai jau idomu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.