Magnitas

visa tiesa apie PS3

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

As tai pries 2sav nusipirkau ps3 ir telika plazma tai man ps3 paliko dideli ispudi o zaidimas kuri zaidziu tai nba 2k9 tai jeigu jau prisedu zaisti online tai neimanoma nulipti nuo kompo :D :D :D :D :D O tau MAGNITAS siulau pasitaupyti pinigu ir tikrai nuspirkti plasma ir hdmi kabeli vo tada pajusi tikra ps3 galia :D :D :D :D seip man labai patiko ps3, gal del to kad neturiu su kuo lyginti turiu tik psp o ps2 tj esu zaides bet gal visa laika sudejes tj 2-3 geras dienas ir tj mortal cobat :D tai tiek norejau pasakyti

tu nesveikas tiek smailu det, plazmeri tu!!!!!!!!!

Del tu konsoliu karu tai labai paprasta, va wii tai imciau su chebryte pagrajinti, ps3 isvis neimciau - per dideles islaidos, pats imiau xboxa del to kad nuflashint galima ir ne taip jau smarkiai nuo ps3 atsilieka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

tu nesveikas tiek smailu det, plazmeri tu!!!!!!!!!

Del tu konsoliu karu tai labai paprasta, va wii tai imciau su chebryte pagrajinti, ps3 isvis neimciau - per dideles islaidos, pats imiau xboxa del to kad nuflashint galima ir ne taip jau smarkiai nuo ps3 atsilieka

Kas is to flashinimo jei paskui LIVE bana iskarto gauni? Ir palauk, po poros metu xbox diskuose geri zaidimai netilps :D Ir dar nesakyk kad PS3 daug kainuoja, kaip tiksliai nezinai kiek kainuotu X360 jeigu sudetai visokius papildomus sudukus kurie i PS3 yra imontuoti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel butent plazma, o ne lcd?

kartais ar ant plazmos kaip tik vaizdas veluoja?

todel kad plazma pigesne :D ,plius jei imi dideli 42-50 ar 60 coliu,tai nebus lcd,bus tik plazma,nors plazma jau atgyvenes dalykas,lyginant su lsd,

p.s. o pajungus ps3 su ir be hdmi kabelio vauzdo skirtumas didziulis,pats pradziai galvojau kam tas kabelis,bet nusipirkes supratau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas is to flashinimo jei paskui LIVE bana iskarto gauni? Ir palauk, po poros metu xbox diskuose geri zaidimai netilps :D Ir dar nesakyk kad PS3 daug kainuoja, kaip tiksliai nezinai kiek kainuotu X360 jeigu sudetai visokius papildomus sudukus kurie i PS3 yra imontuoti. :D

nebusi lama negausi + jei jau gauni yra programele tokia leaf, su ja eina kurti tokius kaip ir vietinius serverus tada ir banas nebaisus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebusi lama negausi + jei jau gauni yra programele tokia leaf, su ja eina kurti tokius kaip ir vietinius serverus tada ir banas nebaisus

Ne į temą

pirma pasilaikyk kai kuriuos zodzius sau, antra kokiu budu tu galetum kaip tu sakai nebuti "lama" ir bano negauti?
Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man atrodo jums abiems bano reiktų playmanijoj :D))) už postus ne į temą :D)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

plazma pigesne nei lcd atkuria sodresnius ryskesnius tonus bet turi minusu isblunka plazma per laika spalvos pasidaro ne tokios ryskios aisku jeigu turi 20000 lt uz Pioneer plazma kuriam kaip sako kurejai net ledas ir ugnis nebaisus :D tada gerai bet seip mano pasirinkimas buvo Sony LCD 40 colius istrizaines modelis KDL 40w 4000 k 3,700 lt jis man atsiejo bet vaizdas ir garsas nepriekaistingas ! yra ps3 ready funkcija ir tv meniu paimtas is ps3 pakopintas kaip sakant :D o tie kurie cia kariauja fanbojai galiu pasakyti tik viena Playstation3 ateitis xbox360 dabartis :D Nors turiu abi konsoles bet pirmenybe teikiu ps3 tylus funkciju begales ko nepasakysi apie xbox360 , aisku xbox360 nulauztas taupo pinigus !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man asmeniskai .. malonu pirkti originalius geimus (ka sony ismokino).. tuos 150 i menesi (kartais daugiau :) ) tikrai galima sau leist (uztat geimus pereinu skersai isilgai .. ir visai kitas jausmas zaidziant... kaledos kekviena diena :) )... juolab kuo daugiau orgu zmones pirks ateiti ir kaina kris .. kaikuriu geimu devai yra nusipelne atlyginimo uz savo darba :notworthy:

del pacios konsoles kaina ... wifi addaptorius + hdd +wireless gamepad .. ir jau x360 praktiskai brangesnis ...

galetu tik psone/ps2 dali nulaust normaliai .. bo kaikuriuos geimus sunku gaut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man asmeniskai .. malonu pirkti originalius geimus (ka sony ismokino).. tuos 150 i menesi (kartais daugiau :) ) tikrai galima sau leist (uztat geimus pereinu skersai isilgai .. ir visai kitas jausmas zaidziant... kaledos kekviena diena :lol: )... juolab kuo daugiau orgu zmones pirks ateiti ir kaina kris .. kaikuriu geimu devai yra nusipelne atlyginimo uz savo darba ;)

del pacios konsoles kaina ... wifi addaptorius + hdd +wireless gamepad .. ir jau x360 praktiskai brangesnis ...

galetu tik psone/ps2 dali nulaust normaliai .. bo kaikuriuos geimus sunku gaut

Aš ir kažkaip pastebėjau panašų efektą - ant ps2 piratinius žaidimus pažaidei ir numetei, o ps3 originalius kol nepereini, tol į vietą nepadedi.. Net jei žaidimas ir ne per daug užkabinantis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne visi gali sau leist pirkt org zaidimus, norisi ivairius game ismegint, o su ps3 jau turi rinktis ka geriau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne visi gali sau leist pirkt org zaidimus, norisi ivairius game ismegint, o su ps3 jau turi rinktis ka geriau

Išsirenki ir žaidi mėnesį ar daugiau o ne kaip ant Xbox360 bet kokį rašai ir visi būna lievi... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.