medionaz

Jasper Freeze

Rekomenduojami pranešimai

man su gta problemos lyg ir issisprende. reikejo tik diska nuvalyt ir uzsibaige visi freezai:D. o su fable 2 (ta versija kuria as turiu) ne man vienam tokios problemos. cia zaidimo kalte ytariu. reik kita versija bandyt siustis

Redagavo WhiteNoise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man kolkas buvo tik vienas bairis, kai GTA 4 tokia misija bandziau pereit ir gal kokius 8 kartus loadinau tj paskutinis loadingas buvo toks jog krauna krauna ir neuzsikrauna laukiau gal 3min poto perkroviau ir wiskas normaliai, bet neuzsifreezino. Nenumanau kieno cia kalte buvo :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu ka tai disko kalte nes man taip pat buvo su gta4 visada toje pacioje vietoje uzstrigdavo tai paimiau kita diska ir viskas ciki :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kolkas buvo tik vienas bairis, kai GTA 4 tokia misija bandziau pereit ir gal kokius 8 kartus loadinau tj paskutinis loadingas buvo toks jog krauna krauna ir neuzsikrauna laukiau gal 3min poto perkroviau ir wiskas normaliai, bet neuzsifreezino. Nenumanau kieno cia kalte buvo :unsure:

Kita karta i tokio senumo temas rasyk tik svarbiu reikalu, nes tema jau daugiau kaip 3 men mirusi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau 2 kart buvo uzfreezine su jasperiu nor zaidziau is HDD. Pirmas freeze tai buvo ant gta 4(dariau viena is paskutiniu misiju kur buvo labai ilga ir kai liko tik iseiti is laivo uzfreezino :/), o kitas kartas tai ant AC2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano jasperis uzsifreezino pirma diena tik pajungus po kazkiek laiko zaidziant, net nebepamenu ant kokio geimo, ir dar pora kartu veliau FIFA 10 bezaidziant. pirmas kartas buvo be hdd, po to abu seke su hdd. ir x'as nefleshintas

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko jus cia del tu freezu jaudinates :unsure: man tas pats ir ant falcono yra, visalaik bully freezinasi ... tiesiog zaidimo kalte ir viskas, ner ko bijot :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsifreezina, isjungi-ijungi ir tiek. visgi irenginys sudetingas ir pakibimas jam nesvetimas :unsure: ir cia nesvarbu fleshintas jis nefleshintas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su 2k10 daznai buna kad freezina, turbut realese kalte... Jei jau pamatau kad freezins ir speju nuspaust vidurini pulto mygtuka (nzn kaip jis vadinas, su kuriuo i dashboard galima gryzt..) td pabuna kelias sec pastrige ir atfreezina, o jei nespeju td jau padeda tik konsoles perkrovimas :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

speju pas tave lite-on'as o is praktikos zinau kad ant x jie š**** visi dvd turi but idealus kad skaityt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai frezino td kai diskas buvo suvaritas lb ;) is draugo pasiskolines buvau ir be hdd losiau irases i hdd viskas ok . Bet buvo viena karta uzfrizines per forza3 kai gerai pakankinau bet restartavau viskas ok buvo ;):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi pradėjo kazko freezinti.Turiu Jasperi 2009 10 20. nefleshinta. Ir zaidziu pakolkas is HDD demo versijas. Jau pradejau nervintis , kad nesugestu. Nors nesigirdi kad naujieji butu sugede kazkam(tfu tfu tfu). Tragiška paranoja man su tais boxais. Vis tik manau kad PS3 patvaresni, tik kad daug pinigo kainuoja.

[Matyt cia Jasperio problema, netaip kaista, tai freezinasi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi pradėjo kazko freezinti.Turiu Jasperi 2009 10 20. nefleshinta. Ir zaidziu pakolkas is HDD demo versijas.

wat wat bus jum visagalis negendantis jasperis, kaip pastebejau kuo naujesnis jasper tuo daugiau problemu (kaikuriems)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.